Loading...

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

by Adrian Solomon, februarie 8, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Distribuție: Kristen Bell, Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton, Samsara Yett
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~25 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 6.3

Despre: Pictorița Anna a suferit o traumă mare din cauza căreia a ajuns să se teamă de ploaie, să fie dependentă de alcool și medicamente, care la rândul lor au dus la apariția vedeniilor dar și la întreruperea mariajului ei. Odată ce un tânăr văduv se mută în casa de vis-a-vis, Anna o ia ca pe o a doua șansă, dar foarte curând, vede cum cineva este omorât în casa respectivă. Sau cel puțin crede că a văzut. Acum lumea o consideră doar o alcoolică nebună, iar ea dorește să le dovedească cu orice preț că nu s-a înșelat.

Rant: The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window se prezintă drept o parodie dar mai niciodată nu are acel tras din ochi proverbial, pe care îl găseam în parodiile lui Mel Brooks sau cele în care strălucea Leslie Nielsen. Mai rău pentru el, serialul se ia prea în serios și cu toate că recunoști filmele din care se inspiră, nu poți decât să ai impresia că e cel mult un omagiu adus lor, nu și o parodie în toată regula. Un alt punct negativ ar fi că acest gen voyeuristic bazat pe filmul lui Hitchcock Rear Window, are o găselniță singulară care nu poate da naștere unui întreg gen. Au mai încercat The Woman in the Window sau The Girl on the Train, cu rezultate mixte spre derizorii.

Acest serial stă totuși în absurdul situațiilor prezentate, în special acele ultime întorsături de situație de la final, dar și într-o prestație solidă din partea lui Kristen Bell. Nu e neapărat de aruncat, dar se poate și sări pentru a vă bucura de altceva.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.