Loading...

The Afterparty (2022- )

by Adrian Solomon, aprilie 7, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Polițist
Distribuție: Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoë Chao, Ike Barinholtz, Ben Schwartz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou, Dave Franco
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~40 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.2

Despre: Petrecerea de după reuniunea de 15 ani de la terminarea liceului se termină extrem de rău pentru toți participanții deoarece unul dintre ei este ucis iar toți restul sunt suspecți. Sosită prima la fața locului și asumându-și rolul de investigator principal împotriva ordinelor șefului ei, excentrica detectivă Danner va încerca să soluționeze cazul cât mai repede, luând la rând toți suspecții și ascultându-le poveștile acestora.

Rant: Pentru început de an, Apple+ ne-a adus o serie perfectă de binge, plăcută atât de critici cât și de spectatori, care a și primit undă verde pentru un sezon secund. The Afterparty combină un ansamblu eclectic de comici și obișnuiți ai serialelor de comedie, cu mintea sclipitoare a lui Cristopher Miller, jumătatea perechii Lord/Miller care ne încântă de ceva vreme cu animații de top, precum The Lego Movie, Spider-man into the Spider-verse sau comediile 21 Jump Street și 22 Jump Street.

The Afterparty ne prezintă un mister plasat după o reuniune școlare, în care unul dintre participanți a fost găsit mort în timpul petrecerii de după. Toți cei prezenți sunt suspectați pentru omor, detectiva Danner trebuind să le ia tuturor mărturiile la fața locului. Fiecare episod conține punctul de vedere al unuia dintre suspecți, fiecare poveste fiind prezentată într-un stil diferit, de la musical, la film de acțiune sau poveste de dragoste, chiar și animație.

Distribuția este punctul forte al acestei mini-serii, un proiect de pasiune din partea lui Miller, având ocazia să regăsim aici foarte multe fețe familiare, de la Tiffany Haddish care apare în mai toate comediile din ziua de azi, la Sam Richardson care începe să devină un nume de încredere la Hollywood, la inepuizabilii Ike Barinholtz și Ben Schwartz și nu în ultimul rând la Dave Franco, care ne dovedește încă odată talentul său pentru comedie.

Este o serie ușor de consumat, misterul central făcându-ne să trecem de la episod la episod, așa cum se cade unui binge de calitate. Recomand cu toată încrederea.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.