Loading...
Transcendence (2014)

Transcendence (2014)

by Adrian Solomon, august 7, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: S.F.
Regie: Wally Pfister
Distribuție:
Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy, Cole Hauser, Morgan Freeman
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Will Caster, un geniu ce lucrează la creerea unui AI avansat, este împușcat și rănit de un grup de activiști anti-tehnologie. Soția și colegul îl salvează, reușind să îi uploadeze mintea în programul de AI. Având la dispoziție surse nelimitate, Will dorește să îmbunătățească omenirea, doar că ideea sa de ajutor, în curând îi va speria pe cei din jurul său.

Rant: Nu e neapărat un film prost dar nici multe nu avea până să capete eticheta de evitat! Pe lângă faptul că scenariul scârțâie din toate încheieturile, actorii au o prestanță atât de telefonată, încât mi-a fost greu să mă atașez de vreunul dintre ei. Am văzut o idee similară implementată în Lucy care, cu toate defectele sale, mi s-a părut mult mai bun ca ăsta. Per total, evitați-l dacă puteți, dacă nu, pregătiți o găleată mare de popcorn.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.