Loading...

Vacation Friends (2021)

by Adrian Solomon, mai 28, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Clay Tarver
Distribuție: John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield, Andrew Bachelor
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Marcus și Emily, un cuplu crispat, se află în vacanță în Mexic, unde Marcus dorește să o ceară pe Emily de nevastă. Soarta face ca aceștia să împartă camera cu un alt cuplu foarte dezinhibat, Ron și Kyla, care le va deraia planurile de vacanță. Natura lor deloc aventuroasă le este greu încercată, iar până la urmă cele două cupluri devin amici, însă lucrurile iau o turnură ciudată atunci când aceștia revin în State după vacanță.

Rant: Vacation Friends este o comedie destul de bună, care beneficiază de o distribuție solidă, actul serios a lui Lil Rey Howery contrabalansându-se de minune cu nebunia lui Cena care este mereu un deliciu în comedii. Filmul este disponibil pe Disney+ iar la vară prin august vom primi și o continuare a acestei povești de prietenie improbabile între două cupluri venite practic din două lumi diferite, precum și toate nebuniile și neînțelegerile care apar din acest constrast.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.