Loading...
Vice Principals (2016-2018)

Vice Principals (2016-2018)

by Adrian Solomon, martie 26, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Danny McBride, Walton Goggins, Kimberly Hébert Gregory, Dale Dickey, Georgia King, Sheaun McKinney, Busy Philipps, Shea Whigham
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 18
Durată episod: 30 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.0

Despre: Doi directori adjuncți își unesc forțele ca să îl dea jos pe noul director principal al unui liceu american, numit în funcție în detrimentul lor.

Rant: Vice Principals este un serial de comedie produs de mintea ireverențioasă a lui Danny McBride, care și interpretează rolul principal, alături de un Walton Goggins de excepție.

Serialul urmărește povestea a doi directori adjuncți din prestigioasa școală North Jackson High, a cărei director (Bill Murray) tocmai și-a dat demisia pentru a o îngriji pe nevasta sa muribundă. Cei doi adjuncți, Gumby – responsabil de disciplină și Lee – responsabil de curriculum, sunt în permanent conflict, nefiind capabili să se suporte unul pe celălalt. Ambii vizează postul de director principal dar, spre consternarea lor, nici unul nu este văzut ca o alegere viabilă, fiind astfel adusă o profesoară din afara liceului. Cei doi formează o alianță temporară pentru a o sabota și pentru a se scăpa de ea, cu toate că acest lucru va aduce la suprafață tot ce este mai rău în ei.

Ambii sunt nesuferiți dar unde Gumby este un obsedat cu regulamentul intern, un meschin narcisist care a alienat pe mai toți din jurul lui, Lee este un adevărat sociopat, ascuns sub înfățișarea gentilă a unui om căruia îi pasă de semenii săi. Împreună formează unul dintre cele mai insuportabile dueturi din istoria serialelor de televiziune. Cu toate astea, urmărindu-i simți că privești un accident feroviar în direct de la care nu îți poți abate privirea.

Seria este completă, are două sezoane numai bune pentru făcut un binge și poate fi găsită în întregime pe platforma HBO GO.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.