Loading...

Silicon Valley (2014-2019)

by Adrian Solomon, iunie 5, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Thomas Middleditch, T. J. Miller, Josh Brener, Martin Starr, Kumail Nanjiani, Christopher Evan Welch, Amanda Crew, Zach Woods, Matt Ross, Suzanne Cryer, Jimmy O. Yang, Stephen Tobolowsky, Chris Diamantopoulos
Nr. sezoane: 6
Nr. Episoade: 53
Durată episod: 28 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.5

Despre: Richard este un simplu programator la compania Hooli. El creează softul Pied Piper, un soft revoluționar, de care devin interesate mai multe persoane. Printre ele se află și doi miliardari rivali, care se bat pentru a obține dreptul asupra acestui soft. Viața lui Richard și a colegilor săi se va schimba, și nu neapărat în bine, odată când el decide să refuze ofertele celor doi și să își înceapă propria companie de soft.

Rant: Mike Judge, celebru creator al seriei Beavis and Butthead care mi-a marcat copilăria, revine cu o nouă serie, de data asta cu un probleme mai serioase spuse pe același ton hazliu. Am putea zice că seria are multe în comun cu Office Space, în sensul că personajul principal este un om normal, ce încearcă să își urmeze visul, dar este pândit de capcanele vieții la tot pasul.

Situat în Silicon Valley, acest Mecca al programatorilor și al companiilor de soft, showul ne arată dedesubturile vieții de programator și concurența acerbă care se naște în acel loc, prin intermediul unui grup de oameni cât se poate de diferiți.

Colecția fantastică de actori de comedie funcționează coerent, strălucind Middleditch și Miller, dar în același timp făcându-i pe Nanjiani și Brener nume relevante în peisajul Hollywoodian. Seria a primit o mulțime de laude și diverse premii pe la festivalurile de gen, iar după ce am urmărit primul sezon, pot atesta că aceasta se pretează în special oamenilor care sunt în domeniu fiind o comedie foarte informată, bazată pe experiența de viață a lui Judge, care a lucrat în domeniu, dar, la fel ca și cu Big Bang Theory, un alt serial cu umor mai deștept, se adresează și publicului larg prin situațiile de viață expuse și personajele destul de relatable.

 Știind să surprindă foarte bine fenomenul Silicon Valley, Judge creează aici o serie credibilă, plasată într-o realitate ușor de identificat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.