Loading...
We're the Millers (2013)

We’re the Millers (2013)

by Adrian Solomon, august 10, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Rawson Marshall Thurber
Distribuție:
Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Ed Helms
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: David Clark, un traficant mărunt de canabis, este jefuit de banii pe care urma să îi dea unui alt traficant de droguri, astfel, se vede nevoit să îi facă acestuia o favoare, să treacă granița spre Mexic și să aducă puțintică marfă înapoi. Pentru a-și facilita trecerea graniței, acesta înrolează pe vecina lui, Rose, o stripteuză, pe hoața adolescentă Casey, și pe vecinul de 18 ani, timidul Kenny, pentru ca împreună să pozeze drept familia Miller, aflată cu rulota în vacanță. Doar că, puțintica marfă se dovedește a fi o tonă de marijuana, furată de la un traficant rival, iar aceștia se trezesc pe urmele lor cu niște asasini plătiți dar și cu un agent DEA aflat în vacanță.

Rant: Țin minte că această comedie a apărut de nicăieri în 2013, și m-a amuzat copios. Inițial am luat filmul la vizionat pentru Aniston, mai vechea mea feblețe din tinerețe, dar cvartetul protagonist a reușit să arunce atâtea poante încât până la final să mă cucerească complet. Aniston este ca vinul vechi, Will Poulter este extrem de haios în rolul naivului virgin Kenny, Sudeikis bifează un alt rol care i se potrivește ca o mănușă, iar Nick Offerman, pe care îl descoperisem recent în Parks and Rec, este la fel de amuzant și aici.

Comedia nu are pretenții foarte mari și este extrem de digerabilă pentru o după-amiază liniștită. De văzut la final, în timpul sau după credite, reacția lui Aniston când ceilalți trei încep să îi cânte theme-ul din Friends!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.