Loading...
What If (2021- )

What If (2021- )

by Adrian Solomon, august 18, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Super-eroi, MCU
Distribuție: întreaga distribuție a universului Marvel
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 9
Durată episod: 33 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.6

Despre: Ce ar fi dacă agentul Peggy Carter ar fi rămas alături de Steve Rogers în timpul experimentului? Ce ar fi dacă în lor de Peter Quill, Yondu l-ar fi răpit pe T’Challa? Ce ar fi dacă eroii noștri mult iubiți s-ar transforma în zombie? Serialul de față explorează mai multe momente cheie din istoria filmelor MCU, și ne arată cum ar fi fost dacă anumite lucruri s-ar fi petrecut diferit.

Rant: What If…? adaptează o antologie de benzi desenate cu același nume, care la fel punea întrebarea „cum ar fi dacă?” anumite evenimente s-ar fi petrecut diferit în diverse benzi desenate Marvel. De această dată, profitând și de faptul că Loki tocmai ce a creat multi-versul, seria de față analizează cum ar fi fost dacă anumite evenimente din filmele MCU s-ar fi petrecut diferit. Este al patrulea serial Marvel care apare pe Disney +, și primul animat care are legătură directă cu MCU, iar tot ce se petrece aici fiind considerat a face parte din povestea canon așa că pentru fani, vizionarea ar fi cam musai.

Avem nouă episoade care vor privi diferite evenimente, singurele apărute la momentul scrierii acestor rânduri fiind primele două și anume cel dedicat lui Peggy Carter și cum a devenit ea Captain America în universul ei, și al doilea în care T’Challa devine Star Lord în locul lui Peter Quill. Toate acestea sunt probabilități derivate din finalul serialului Loki, povestite prin prisma vederii omnisciente ale Watcherului, un personaj îndrăgit din benzile desenate, o forță divină desemnată a observa și nota evenimentele petrecute în acest univers, dar niciodată a se amesteca în decursul lor.

Grafica este cell-shaded și sincer să fiu arată extrem de bine iar vestea bună este că deja s-a anunțat că vom mai primi nou episoade într-un viitor sezon doi așa că pentru cei care încă nu s-au săturat de MCU, viitorul sună ofertant.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.