Loading...
Xtreme (aka. Xtremo) (2021)

Xtreme (aka. Xtremo) (2021)

by Adrian Solomon, iunie 8, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Daniel Benmayor
Distribuție: Teo Garcia, Óscar Jaenada, Sergio Peris-Mencheta, Óscar Casas
Durată: 1 h. 51 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Max, asasinul de casă al unui interlop influent catalan, este trădat de Lucero, fiul acestuia și lăsat să moară. Însă Max, alături de Maria, o altă victimă a conspirației lui Lucero, supraviețuiesc și împreună pun la cale un complex plan de răzbunare.

Rant: Dacă ești în căutarea filmului de acțiune care să te deconecteze și care să îți ofere un spectacol de cafteală din cea mai diversă și din cea mai brutală, totul pus pe structura generală a filmului Gladiator (tatăl are doi feciori, îl favorizează mai mult pe unul decât pe celălalt, celălalt trădează și îl lasă pe cel favorit să moară, doar că acesta supraviețuiește și se întoarce pentru a se răzbuna) combinat cu John Wick, ei bine Xtreme este exact ceea ați căutat. Mă bucur să mai văd astfel de producții care par desprinse din colecțiile de filme de categoria B ai anilor 80 – 90, cu băieți duri plini de testoteron, și cu un protagonist monosilabic (Teo Garcia fiind de profesie cascador). Așadar, de vreți caft cinstit, cu Xtreme bine ați nimerit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.