Loading...
Zombieland (2009)

Zombieland (2009)

by Adrian Solomon, octombrie 22, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Horror
Regie: Ruben Fleischer
Distribuție: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Într-o lume plină de zombie, patru străini trebuie să conviețuiască pentru a scăpa cu viață din situațiile cu care ajung să se confrunte, mai toate implicând eternii nemorți.

Rant: Zombieland a fost, la momentul lansării, ceva inedit, detașându-se din mulțimea de filme zombie care ne invadaseră în media, de la filme, seriale sau comics. Nu era neapărat un film excepțional, dar avea umor mult și o distribuție de excepție (cu actori tineri care nu peste multă vremea urmau să aibă un boom extraordinar în popularitate + Woody Harrelson și Bill Murray). Era oarecum varianta americanizată a superiorului Shaun of the Dead, fiind un film care nu se lua în serios, făcând caterincă la adresa filmelor de gen (în special în memorabilele secvențe de început). A ajuns să fie un film destul de apreciat, aproape un cult clasic al genului comedie horror.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.