Loading...
50/50 (2011)

50/50 (2011)

by Adrian Solomon, septembrie 12, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Jonathan Levine
Distribuție:
Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Un tânăr află că suferă de cancer în urma unor investigații de rutină iar întreaga sa viață este dată peste cap.

Rant: 50/50 este fără îndoială unul dintre cele mai sincere filme pe care le-am văzut. Bazat în mare parte pe experiența scenaristului cu această boală cruntă, filmul prezintă cât de mult poate să îi afecteze pe cei din jur apariția acestei boli. De la suport necondiționat, la agonie maternă sau delimitare, filmul reușește în ciuda subiectului extrem de delicat, să fie în egală măsură cald și amuzant dar și copleșitor și trist. Se detașează clar relația de amiciție dintre Adam (un Joseph Gordon-Levitt extrem de sensibil, a cărui față expresivă este supusă la o suită mare de trăiri) și Kyle (rolul fiind bazat chiar pe Seth Rogen, una dintre persoanele care a fost alături scenaristului în acele timpuri tulburi). Filmul este un exemplu perfect de dramedy și un musai clar pentru fanii filmelor de calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.