Loading...
Eight Grade (2018)

Eighth Grade (2018)

by Adrian Solomon, iulie 8, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Bo Burnham
Distribuție:
Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson, Jake Ryan, Fred Hechinger
Durată: 1 h. 33 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Filmul prezintă încercările, unele amuzante, altele triste, prin care trece juna Kayla Day, aflată în ultima săptămână a clasei a opta.

Rant: Unul dintre cele mai surprinzătoare filme ale lui 2018, debutul regizoral al comediantului Bo Burnham a fost un hit instant cu audiența, prezentând o perioadă crudă a vieții oricărui adolescent în devenire. Filmul prezintă ultima săptămână din viața de școlăriță în clasa a opta, a tăcutei Kayla Day. Aceasta declară că nu este neapărat timidă ci doar nu are ce să spună, preferând deseori să stea în umbra colegilor ei. Cu toate că este destul de inaptă în ceea ce privește socializarea, ea are un vlog prin intermediul căruia dă sfaturi de viață puținilor săi urmăritori. Bo Burnham prezintă în mod excepțional necazurile cu care se confruntă generația actuală (Gen Z), fie că vorbim despre dependența de social media, de presiunea de a fi popular, toți aspirând de la vârste cât mai fragede să fie vedete online, dar explorează și alte teme precum sexualitatea și consimțământul (sau cât de departe este prea departe pentru un minor). Filmul este cărat efectiv în spate de prestația micuței Elsie Fisher, parcă într-un rol special pentru ea croit. Josh Hamilton poate lua premiul pentru cel mai bun tată surprins pe peliculă, contribuind din plin succesului acestui film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.