Loading...

A Company Man (aka. Hoi-sa-wo) (2012)

by Adrian Solomon, februarie 23, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Im Sang-yoon
Distribuție: So Ji-sub, Lee Mi-yeon, Kwak Do-won, Kim Dong-jun
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Un tânăr ce lucrează la o companie aparent normală dar care de fapt este frontispiciul unei organizații de asasini plătiți, este vedeta acestei companii, în ciuda atitudinii sale reținute. Când o succesiune de evenimente îl fac să își depună demisia, rezultatul nu este cel pe care îl spera.

Rant: So Ji-sub, un actor care a apărut proeminent în filme de dragoste, demonstrează că poate ține pasul și cu ritmul unui film de acțiune, interpretând un corporatist care nu este ce pare a fi. Compania la care lucrează de când se știe, este una importatoare de metale ca fațadă, cu toate că de fapt este o companie care duce la îndeplinire contracte de asasinare. Vedem din primele minute cât de eficientă și brutală este firma precum și cum este structurată, doar că ceva nu șade bine pe sufletul protagonistului. El o întâlnește pe mama unui coleg pe care a trebuit să îl execute, și descoperă că ea este idolul muzical care l-a fermecat în copilărie și încet, încet, pornește o poveste de dragoste cu aceasta, lucru contrar politicii firmei.

Scenariul este dus în spate de jocul actoricesc standard al celor implicați, cu toate că anumite scene de acțiune par a fi filmate la nivel amatoricesc, iar secvența de final parcă nu prea face sens, având în vedere tot ce am învățat despre această companie. Dar per total, este un film decent, perfect atunci când vrei ceva scurt și la obiect.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.