Loading...
A Star Is Born (2018)

A Star Is Born (2018)

by Adrian Solomon, octombrie 19, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Dramă, Musical, Dragoste
Regie: Bradley Cooper
Distribuție: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott
Durată: 2 h. 16 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Jackson Maine, un cântăreț de muzică country foarte talentat, aflat pe culmea succesului, o întâlnește pe tânăra Ally și este impresionat de vocea acesteia. El decide să o includă în concertele sale iar aceasta în curând va deveni o senzație, depășindu-l pe Jackson ca faimă. Cu toate că ei se iubesc foarte mult, dificultățile pe care le vor întâmpina le vor pune celor doi deseori relația în pericol.

Rant: Povestea va fi cunoscută celor ce sunt familiari cu oricare dintre variantele vechi, păstrând același ritm și urmărind aceeași pași, dar în același timp aducând-o la standarde moderne, așa cum de fapt a făcut fiecare remake la vremea sa. Jackson Maine este un talentat cântăreț de country, care suferă de tinitus, adică el aude un țiuit constant. Pentru a reuși să se mențină pe linia de plutire, dar și evitând sfaturile medicale, el își îneacă sufletul în alcool și droguri. Întâlnind-o întâmplător pe ingenua Ally într-un bar dubios, acesta rămâne fermecat de vocea încântătoare a acesteia, și decide să petreacă toată noaptea alături de ea. Mizând pe potențialul enorm al acesteia de cântăreață și compozitoare, el o invită pe scena la unul dintre concertele sale, întâmplare care îi deschide lui Ally drumul spre succes. Dar pe măsură ce steaua ei crește, steaua lui Maine apune iar acesta se vede tot mai des apelând la alcool și droguri, spre disperarea celor din jurul său.

Citiți restul cronicii aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.