Loading...

Aharen-san wa Hakarenai (2022)

by Adrian Solomon, august 29, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Romantic, Highschool, Slice of Life
Studio: Felix Film
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.38

Despre: Tot ce își dorește Matsuboshi Raidou de la noua sa viață de licean, este să își facă prieteni iar prima sa tentativă este colega sa de bancă, mignona Reina Aharen, care pare a nu fi interesată de compania sa. Dar de fapt, Raidou descoperă că Reina este doar extrem de timidă din cauză că nu știe să judece limitele sociale, plus că nu o ajută nici vocea sa silențioasă. Dar între cei doi se naște o prietenie frumoasă care le va transforma viața de liceu, atât lor, cât și celor care vin în contact cu cei doi.

Rant: Aharen-san wa Hakarenai sau Aharen Is Indecipherable aderă mult mai mult la formula clasică a unui rom-com, și spune povestea pe îndelete, lăsându-ne să descoperim personajele dar și natura relației lor. Nu este chiar prima dată când vedem un adolescent care are probleme cu socializarea din cauza fizionomiei sale, în special cea a feței, care îl face să pară a fi un delicvent, care încearcă să se împrietenească cu o fată ce pare complet neinteresată de cei din jur, dar care dorește cu disperare să socializeze și să își facă prieteni. Dar animeul de față reușește să aducă un plus de latură umană personajelor, rezultând o poveste caldă, numai bună pentru încălzit sufletul, în ciuda suferinței pe partea de animație, care deseori pare a fi una slab calitativă. Cu toate astea, Aharen-san wa Hakarenai prezintă o adiție solidă genului rom-com anime și este disponibil pe Crunchyroll.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.