Loading...

Wave, Listen to Me! (aka. Nami yo Kiitekure) (2020)

by Adrian Solomon, octombrie 6, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Slice-of-life
Studio: Sunrise
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.36

Despre: Minami Konda tocmai s-a despărțit de prieten și în urma unei nopți udate puternic cu alcool, își destăinuie toate necazurile unui necunoscut întâlnit la un bar. Acesta este Kanetsugu Matou, un producător radio, care observă talentul nativ a lui Konda de a vorbi liberă și neîntreruptă, și decide să o promoveze pe undele stației de radio la care lucrează, înregistrându-i rantul și dându-l pe post. Nevenindu-i să creadă că se aude la radio, Konda dă buzna în studioul radio, unde este prompt trimisă în cabina de înregistrare și pusă să vorbească liber, întâmplare care îi va da viața peste cap.

Rant: Un serial care a zburat pe sub radarul multora prin primăvara lui 2020, Wave, Listen to Me! este o mică nestemată, care dacă ar fi fost mai șlefuită, ar fi avut cu siguranță succes sporit. Este reconfortant pentru adulți să se mai vadă și ei reprezentați în anime, cu problemele, frustrările și angoasele lor. Minami Konda este o tipă care trăiește viața de pe o zi pe alta, lucrând la un restaurant și încercând să îl irite cât mai mult pe proprietar. Colegul ei de servici este lulea după ea, dar ea are un prieten care tocmai a părăsit-o, după ce l-a împrumutat cu suma de 500.000 yeni. Supărată foc, aceasta ia la pas toate cârciumile din cartier, ajungând într-una să îl întâlnească pe domnul Matou, care îi va schimba viața. După ce ea își aude la radio întregul discurs beat ținut cu o noapte înainte, pleacă în trombă spre stația de radio pentru a-l lua la bani mărunți pe producător, însă el o împinge în cabina de înregistrare, și astfel Konda ia primul contact cu lumea radioului, o lume interesantă, captivantă, pe care se hotărăște să o cucerească. Ea va cunoaște multă lume nouă și va avea o serie de întâmplări, în neobosita sa cursă de auto-cunoaștere.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.