Loading...
Alice in Borderland (2020- )

Alice in Borderland (2020- )

by Adrian Solomon, decembrie 28, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Dramă. Thriller
Distribuție: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Yûki Morinaga, Keita Machida, Ayame Misaki, Nijirô Murakami, Yutaro Watanabe, Sho Aoyagi, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntarô Yanagi, Mizuki Yoshida, Kina Yazaki, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Riisa Naka
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: 50 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.7

Despre: Trei prieteni se trezesc transportați într-o realitate alternativă unde oamenii trebuie să treacă printr-o serie de provocări intense și adesea mortale pentru a-și putea prelungi supraviețuirea și pentru a găsi o cale de întoarcere în realitatea lor.

Rant: Un serial nipon care adaptează o serie manga, Alice in Borderland este o ofertă captivantă, un amalgam interesant a diverse elemente prezente în filme/jocuri/anime, de la capcanele stil Saw sau The Cube, la conceptul de Isekai – lumi paralele, de care animeurile par a fi tare îndrăgostite în această perioadă, cu un pic de Battle Royale. A fost suficient de popular încât Netflix să îl reînnoiască pentru un nou sezon după doar săptămâni de la lansare.

Ce mi-a plăcut la el a fost pasul destul de alert, în special odată ce încep diversele jocuri, care mai mereu testează protagoniștii noștri. Se resimte puternic influența anime așa că pasionații genului pot să îl încerce cu încredere, pentru ei fiind chiar un musai. Dar serialul șchiopătează la capitolul dezvoltarea personajelor, majoritatea fiind destul de vag schițate.

În rest nu pot să spun decât de bine, filmul arată frumos, este sângeros și arată oameni puși în situații morale delicate, sau până unde ar fi dispuse personajele să meargă pentru a supraviețui. Mai mult de atât nu mai zic, vă las vouă plăcerea să descoperiți lumea și personajele lui Alice in Borderland. Binge plăcut.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.