Loading...

Lost in Space (2018- )

by Adrian Solomon, aprilie 15, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, S.F.
Distribuție: Toby Stephens, Molly Parker, Ignacio Serricchio, Taylor Russell, Maxwell Jenkins, Parker Posey, Mina Sundwall, Cary-Hiroyuki Tagawa
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 20
Durată episod: 55 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 7.3

Despre: În urma unui eveniment cataclismic care a transformat pământul într-o suprafață aproape ne-locuibilă, oamenii au început să trimită misiuni de colonizare a altor planete. Printre acești temerari se află și familia Robinson, la bordul navetei spațiale Jupiter 2. Dar când un accident îi trimite departe în spațiu pe o planetă necunoscută dar locuibilă, aceștia vor face tot ce le va sta în putință pentru a supraviețui, înfruntând clima potrivnică, diferitele obstacole ce le iasă în cale și în special, proprii lor demoni.

De ce să mă uit? Duse sunt zilele când Lost in Space era un serial blând, cu un Dr. Smith inapt și sursă constantă de miștouri și cu o familie Robinson fără cusur. Acuma e la modă drama și cu cât asta e în cantități mai mari, cu atât mai bine. Pe lângă firul narativ din prezent, cu familia ce se chinuie să supraviețuiască pe o planetă, după toate aparențele, ostilă, mai explorăm și unul compus din amintiri și diferite scene din trecut, cam ce a făcut și Lost la vremea lui. Astfel vedem că familia Robinson nu este deloc una fericită, suprafața fiind plină de crăpături ce lasă să se întrevadă traume adânci. Unde mai pui și prezența unei Dr. Smith – o Parker Posey ce dă o tonalitate sinistră acestui personaj sau un Ignacio Serricchio ce aduce lui Don West un plus de carismă dar și un aer de constant mister, și avem toate semnele unui serial compatibil cu nevoile publicului din 2018.

Serialul arată bine, cam la fel cum arată mai toate producțiile pentru televiziune din anii recenți (mă rog, streaming că vorbim de Netflix aici). Se pare că Netflix nu s-a zgârcit la costurile de producție și astfel iată că avem un S. F. ce arată fabulos și se simte ca o producție de tip AAA. Este cam devreme să speculăm dacă și când vom avea o continuare la aventurile familiei Robinson așa că deocamdată va trebui să ne mulțumim cu aceste 10 episoade, adică aproximativ 10 ore de conținut. Spor la vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.