Loading...
The Mandalorian (2019- )

The Mandalorian (2019- )

by Adrian Solomon, noiembrie 15, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Aventură, S.F.
Distribuție: Pedro Pascal, Carl Weathers,Werner Herzog, Nick Nolte, Taika Waititi, Gina Carano, Giancarlo Esposito
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~40 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.8

Despre: The Mandalorian este un vânător de recompense singuratec dar și un luptător extraordinar. Cu chipul mereu acoperit de casca sa, acesta străbate universul în căutarea celor mai periculoase recompense.

Rant: Episoade urmărite la momentul scrierii acestui articol: episodul pilot.

În sfârșit un serial plasat în universul Star Wars care să îmi atragă atenția. Dacă până acuma, singurele ce apărea erau eternele animații Clone Wars, iată că la inaugurarea noului serviciu de streaming Disney +, aceștia au prezentat episodul inaugural din The Mandalorian, un serial care își propune să acopere golul de timp dintre căderea Imperiului și apariția Noului Ordin. În centrul acestuia se află personajul titular, un vânător de recompense tăcut, extrem de eficient.

Din pilot încă nu mi-am putut da seama de prea multe, nici despre personajul principal nici despre ce direcția în care se va îndrepta povestea, dar am devenit un fan instant al seriei, datorită grijii cu care a fost realizat, fiind clar din primele imagini că s-au investit o groază de bani în această producție. Nu o fi chiar la nivel de film Star Wars, pe alocuri pare că există un decor sărăcăcios și sterp, dar seria reușește să redea destul de bine lumea pe care o îndrăgesc toți fanii, de la costumele atent create, până la creaturile și locațiile prezentate. Acțiunea este și ea prezentă în doze mari, Kevin Feige fiind preocupat de a ne arăta cât de bun este Mandalorianul în orice fel de situație.

Pedro Pascal poate fi deocamdată doar auzit pentru că se păstrează misterul în ceea ce privește înfățișarea personajului principal, dar se pot remarca o serie de nume grele de la Carl Weathers, Werner Herzhog – pe post de emisar imperial, sau Taika Waititi – care își împrumută vocea unui droid vânător de recompense naiv și predispus la suicid, de departe cel mai interesant personaj al primului episod.

Cu siguranță că serialul este unul pe care să îl așteptăm cu înfrigurare, episod de episod, în special fanii Star Wars!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.