Loading...

Ashfall (aka. Baekdusan) (2019)

by Adrian Solomon, iulie 2, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Lee Hae-jun, Kim Byung-seo
Distribuție: Ma Dong-seok, Song Ji-hyo, Kim Sung-oh, Kim Min-jae, Park Ji-hwan, Bae Noo-ri
Durată: 2 h. 10 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Muntele vulcanic Baekdu, aflat la granița dintre Coreea de Nord și China, erupe, provocând efecte seismice atât în Coreea de Nord cât și în cea de Sud. O echipă de specialiști este mobilizată de președintele Coreei de Sud, misiunea lor fiind de a elibera un spion, care urmează să îi ducă spre locul unde sunt depozitate focoasele nucleare nord-coreene. Însă intervenția unor alte grupări cu interese conflictuale, plus propria agendă a spionului, fac ca misiunea condusă de căpitanul Jo In-chang, să fie una plină de neprevăzut.

Rant: Ashfall a reprezentat un alt succes la box-office-ul sud-coreean, grație unei distribuții acaparante și a unei premise care se pretează la filmele de mare buget, doritoare să atragă cât mai mulți oameni în sălile de cinema. Și anume dacă iei un film care prezintă un dezastru natural și presari niște intrigă de spionaj plus o doză de acțiune generoasă, obții cel mai probabil un produs precum Ashfall, care reușește să îți mențină interesul viu, în ciuda unui scenariu previzibil.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.