Loading...

The Outlaws (aka. Beomjoidosi) (2017)

by Adrian Solomon, iunie 24, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Kang Yoon-sung
Distribuție: Ma Dong-seok, Yoon Kye-sang, Jo Jae-yoon, Choi Gwi-hwa
Durată: 2 h. 01 min.
Rating IMDB: 7.2

Despre: Odată cu sosirea unui trio violent de gangsteri chinezi, viața de zi cu zi din Garibong-dong, Seoul, este dată peste cap. Poliția care se ocupă de comunitatea chineză din acest cartier, în special detectivul Ma Suk-Do și căpitanul său Jeon Il-man, încearcă să mențină pacea și calmul dar se văd depășiți de metodele brutale ale celor trei așa că trebuie să recurgă și ei la metode mai puțin ortodoxe.  

Rant: The Outlaws se bazează pe un incident petrecut în 2007 în care poliția a efectuat o serie de 32 de arestări a mai multor cetățeni de etnie chineză. Filmul îl distribuie în rolul principal Ma Dong-seok, unul dintre cei mai în vogă actori de acțiune sud-coreeni, în postura unui polițist dur, a cărui misiune este să mențină pacea în cartier cu orice preț, chiar dacă asta implică să se facă prieten cu dușmanul. El de obicei vorbește prin intermediul pumnilor săi masivi (sincer, deseori mi-a adus aminte de celebrul Bud Spencer/Piedone) pentru că așa obține cele mai eficiente rezultate într-un loc în care și polițiștii au șanse mari să fie înjunghiați. Pe lângă Ma Dong-seok, se mai pot distinge o serie de fețe familiare pe care vă las pe voi să le descoperiți. Filmul este foarte entertaining, scenele de acțiune sunt bine regizate, printre ele fiind presărate momente de dramă și comedie. Recent a apărut și o continuare, The Roundup, care a devenit filmul cu cele mai bune încasări din Coreea de Sud în 2022 (cel puțin până în acest moment).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.