Loading...

B: The Beginning (2018- )

by Adrian Solomon, septembrie 8, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Mister, Polițist, S.F., Supranatural
Studio: Producion I.G.
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 18
Durată episod: 23 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: S1 – 7.30 / S2 – 6.13

Despre: În republica fictivă Cremona, într-un fel de Italie ultra-tehnologizată, pacea este deranjată de o serie de crime ce escaladează de la una la alta, devenind din ce în ce mai haotice, mai sângeroase și mai diversificate. Polițista începătoare Lilly face echipă cu genialul detectiv Keith Flick pentru a da de urma misteriosului criminal Killer B, cel în cârca căruia sunt atribuite aceste crime. Cu o organizație secretă ce joacă din umbrele republicii, și cu un criminal care are aparent super-puteri, cazurile sunt deosebit de complicate și de intrigante, deseori punând în pericol viața celor implicați.

Pro: Povestea este destul de interesantă cât să te facă curios de ce se va întâmpla mai departe. Cu toate astea, nu am simțit că urmăresc ceva fenomenal sau game-changing, în special după ce am văzut o mulțime de alte anime-uri care au tratat subiecte asemănătoare. Structura haotică cu multiple piese ce se mișcă continuu pe tabla de joc de nu știi exact ce se întâmplă și unde anume bate seria, îmi este familiară dar s-ar putea să îndepărteze noi-veniții ce vor gratificare instantă. Serialul este destul de inteligent conceput cât să nu simți că este o glorificare inutilă a violenței iar povestea misteriosului Killer B este captivantă. Chiar dacă ocazional virează spre zona clișeelor, serialul reușește să se mențină fresh și mă face să aștept cu nerăbdare al doilea sezon.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.