Loading...

Noblesse (2020)

by Adrian Solomon, aprilie 15, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Supranatural
Studio: Production I.G.
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 24 min.
Statut: serie completă (?)
Rating MyAnimeList: 6.82

Despre: Cadis Etrama di Raizel este deținătorul Noblesse, o putere absolută. El preferă să își ducă traiul ascuns de ochii lumii, alături de servitorul său Frankenstein, înrolat la liceul Ye Ran. Pe urmele sale se află însă misterioasa organizație Union, dar și rămășițele unui străvechi ordin de nobili, care doresc să recupereze puterea sa.

Rant: O altă adaptare Crunchyroll a unui web-toon popular coreean, Noblesse are idei interesante și prezintă vampirii într-un concept nou. Poate ar trebui să vă previn că, dacă vreți să vizionați această serie și o să fiți bulversați de ce se întâmplă și lipsa de introducere a personajelor, asta e pentru că acest lucru s-a produs într-o serie de ONA-uri de prin 2016 numite Noblesse: Awakening și Noblesse: The Beginning of Destruction. Personal mi s-a părut bizar să nu facă măcar o referire la ele sau să specifice că ar trebui vizionate, pentru că acțiunea din acest serial efectiv urmează celei din Awakening. În fine, grafica e la standardele cu care ne-a obișnuit studioul Production I.G. personajele sunt interesante, dar simt că se face un speedrun al materialului sursă, sărindu-se peste părți interesante care ar fi explicat oarecum mai în amănunt evenimentele. Personajele masculine, destul de efeminate ca înfățișare, o să fie pe placul celor care iubesc producțiile studioului CLAMP, cu băieți longilini, toți unul și unul. Cu mici rețineri, acest anime este unul entertaining, dar să nu îl începeți fără a viziona și celelalte două materiale menționate mai sus.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.