Loading...

Ballerina (2023)

by Adrian Solomon, octombrie 21, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller, Crime
Regie: Lee Chung-hyun
Distribuție: Jeon Jong-seo, Kim Ji-hoon, Park Yu-rim
Durată: 1 h. 32 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Pierderea celei mai bune prietene și mesajul primit de la aceasta prin care o implora să o răzbune, obligă un bodyguard expert să ia justiția în propriile mâini și să o servească cât se poate de mai expeditiv și brutal.

Rant: Netflix continuă să ne prezinte noutăți coreene și sunt profund mulțumit de acest lucru, datorită calității de obicei superioare față de filmele similare din vest, fie că vorbim de acțiune, thriller sau crime. După ce am văzut și Ballerina, un film al cărui titlu deja începe să producă confuzie datorită faptului că la anul va apărea un spin-off cu același titlu, al seriei John Wick, m-am minunat încă odată de cât de simple și eficiente sunt filmele lor, în special atunci când vine vorba să promoveze o eroină în rol principal. Ca de obicei, distribuția este bună, coregrafia luptelor – minunată iar povestea intrigă în special după ce acțiunea de răzbunare începe din plin.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.