Loading...

Lost Bullet (aka. Balle perdue) (2020)

by Adrian Solomon, ianuarie 9, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller, Crime
Regie: Guillaume Pierret
Distribuție: Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle, Ramzy Bedia
Durată: 1 h. 32 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Lino e un mecanic de mașini foarte priceput dar își pierde timpul cu pungășii mărunte pentru care este prins și ajunge la pușcărie în locul fratelui său. Polițistul Charas, descoperind talentul lui Lino, reușește să îl coopteze în unitatea sa specială, pentru a le remodela mașinile. Dar când mentorul său este ucis de polițiști corupți, Lino va trebui să își dovedească inocența dar și să supraviețuiască asaltului continuu de polițiști aflați pe urmele sale.

Rant: Sub îndrumarea regizorală a lui Guillaume Pierret, fostul cascador devenit actor – Alban Lenoir, își etalează talentele sale (poate mai puțin cel actoricesc pe care dacă îl are, nu-i asta filmul în care ne dovedește acest lucru – am auzit că totuși face roluri mai credibile în alte producții). Ba că bate de unu singur o secție de poliție sau conduce ca un bezmetic cu mașina sa supra-tunată pe străzile orașului, justiția lui Lino nu poate fi oprită. Lost Bullet este acel tip de film care dă realismul la un grad insignifiant și mizează totul pe cartea cascadoriilor și a acțiunii furibunde, precum filmele anilor 80, din care își trage vădit inspirație. Cu toate astea, filmul este mai mult decât distractiv și o recomandare caldă pentru o oră jumate de relaxare a minții.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.