Loading...

Barry (2018- )

by Adrian Solomon, august 22, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie neagră
Distribuție: Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan, Henry Winkler
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 16
Durată episod: 30 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.3

Despre: Barry Berkman este un asasin care, în ciuda eficienței sale extraordinare, se simte singur și nu este prea satisfăcut cu viața pe care o duce. O călătorie în însoritul L.A. pentru a executa un contract, se transformă într-o călătorie de regăsire a sinelui atunci când Barry devine pasionat de actorie și găsește un grup de actori în devenire cu care să își împartă noua pasiune.

Rant: Barry este, probabil, unul dintre cele mai bune seriale oferite de HBO în ultimii doi ani. O comedie neagră executată perfect de un ansamblu de actori dedicați, veterani ai scenei de comedie, în frunte cu Bill Hader, cunoscut spectatorilor din multele roluri secundare interpretate în diferite filme de comedie, sau din run-ul său fabulos alături de echipa Saturday Night Live iar alături de el apar neobosiții Stephen Root și Henry Winkler, doi actori cu un CV impresionant.

Barry este în primul rând o comedie neagră, despre un asasin prins între datoria față de angajatorul său și dorința sa de a scăpa din lumea asta și de a se dedica actoriei, nutrind speranța că ar putea duce un trai normal. Însă acceptă un contract aparent banal din partea unei bande de ceceni, moment care pune în mișcare acțiunea serialului. Banda de ceceni este, pe cât de periculoasă, pe atât de amuzantă, producătorii jucându-se cu noțiunea de gangsteri mai ghiduși, asociată unora dintre cei mai brutali mafioți de pe planetă, contrast care deseori va fi foarte amuzant. Apoi îi mai avem pe colegii de clasă de actorie a lui Barry, o adunătură de stereotipuri care trăiesc din iluzia că într-o zi vor trage lozul câștigător și vor deveni vedete de cinema, în frunte cu Gene Cousineau, profesorul lor de actorie care de la episod la episod pare a fi o fraudă ambulantă, dar care reușește să inspire ceva în Barry și să îl facă să își dorească schimbarea.

Dacă doriți o comedie neagră de cea mai bună calitate, Barry este o recomandare cât se poate de musai!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.