Loading...

Russian Doll (2019- )

by Adrian Solomon, februarie 7, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Comedie neagră
Distribuție: Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnett, Elizabeth Ashley
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~25 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.0

Despre: Nadia își sărbătorește împlinirea a 36 de ani alături de prietenii săi când în drum spre casă moare călcată de o mașină, doar pentru a se trezi din nou la petrecere, prinsă într-o buclă temporală care se resetează de fiecare dată când moare. Încercând să determine cauza acestui fenomen, ea explorează mai multe alternative doar pentru a ajunge la concluzia că s-a putea să nu fie singura persoană prinsă în acest loop.

De ce să mă uit? La început am dat ochii peste cap când am văzut trailerul și am aflat premisa: o altă chestie care încearcă să imite Groundhog Day, cu un pic de iz de Happy Death Day. Al doilea hop a fost când am văzut primele secvențe și aveam impresia ca doar la petrecerea de început încearcă să ne fie băgate pe gât toate stereotipurile posibile peste care ai putea să dai în New York. Dar am persistat și la foarte scurt timp, am descoperit că serialul mă atrage în intriga sa, în universul său, atât de real și atât de contemporan. Nadia crește ca personaj de la episod la episod, întocmai ca o matrioșcă, arătându-ne mereu noi și noi laturi ale personalității sale. Chestia cu stereotipurile a funcționat până la urmă de minune, asigurând privitorului o privire de ansamblu în tumultuoasa viață newyorkeză și un fel de first hand-experience. Faptul că s-au dus pe tema stuck in a time loop, au asigurat tărâm fertil de creștere pentru personaje, o oportunitate pentru spectatori de a le urmări evoluția constantă.

Russian Doll se bucură și de o distribuție solidă, având destul fețe cunoscute atât în fața camerei cât și în spatele ei, Amy Poehler fiind producătorul principal al seriei. E și primul serial nou aruncat de Netflix pentru consum în 2019, și țin să reportez că este unul de cea mai bună calitate!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.