Loading...

Big Match (aka. Bigmaechi) (2014)

by Adrian Solomon, martie 17, 2024

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Choi Ho
Distribuție: Lee Jung-jae, Shin Ha-kyun, Lee Sung-min, BoA, Kim Eui-sung
Durată: 1 h. 52 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Un fost fotbalist, actualmente luptător de MMA supranumit „zombie”, se vede atras fără voia sa într-un joc ilegal pe mize mari, special croit pentru distracția oamenilor bogați.

Rant: Cu câțiva ani buni înainte de mega-popularul Squid Games, Lee Jung-jae apărea într-un alt film în care era un concurent într-un show ilegal, în care miza era viața sa, dar de această dată în loc de om umil, acesta apare pe post de erou de acțiune într-un thriller electrizant, care împletește acțiunea cu comedia și cu mizele înalte ale tipurilor de jocuri ilegale. Povestea de aici este că un luptător cu probleme de personalitate, este șantajat de un hacker capabil de a-i monitoriza orice mișcare și suficient de influent pentru a-i deturna destinul protagonistului după propriile mașinațiuni, să participe într-un joc ilegal, în care îi sunt date o serie de comenzi, iar bogătanii privitori pariază dacă acesta este în stare sau nu să le ducă la îndeplinire.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.