Loading...

Sorcery Fight (aka. Jujutsu Kaisen) (2020- )

by Adrian Solomon, noiembrie 22, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Shounen, Acțiune, Supranatural
Studio: MAPPA
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 8.79

Despre: În ciuda faptului că este înzestrat cu abilități fizice de invidiat, adolescentul Yuuji Itadori preferă să piardă vremea alături de clubul de ocultism al liceului. În urma întâlnirii fortuite cu un artifact blestemat, Yuuji se trezește posesor al unui blestem extrem de puternic care îl poate poseda oricând, dar pe care îl poate controla după voia sa. Odată cu acest blestem intervine și întâlnirea cu o serie de vrăjitori care îl iau sub aripa lor pentru a-i ajuta în lupta lor necontenită împotriva blestemelor din întreaga lume.

Rant: Simt nevoia să rectific tot ce am zis inițial la adresa acestui anime, care a reușit să mă cucerească și să mă convingă de faptul că se prea poate să fie the next big thing. Primul sezon s-a terminat și am fost impresionat de mai multe lucruri, în primul rând dezvoltarea personajelor și a poveștii în general. Chiar dacă urmează clișeele genului aproape dureros de îndeaproape, există suficiente elemente să diferențieze acest serial de altele. Peste toate tronează o grafică absolut senzațională, cu niște scene de cafteală incredibil de bine realizate. Găselnița cu blestemele având propria existență este un pic curioasă la început, dar va începe să nu îți mai pese de acest fapt până pe final. Personal abia aștept să văd cum se va derula restul serialului și surprizele care ne așteaptă pe viitor. Un musai clar al acestui sezon de iarnă 2021!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.