Loading...

Log Horizon (2013- )

by Adrian Solomon, martie 17, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Acțiune
Studio: Satelight – S1, Studio DEEN – S2, S3
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 50
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în derulare
Rating MyAnimeList: S1 – 8.00 / S2 – 7.62 / S3 – 7.20

Despre: Elder Tale, un MMORPG extrem de popular care număra zeci de mii de jucători din întreaga lume, are programat un update revoluționar. În momentul aplicării acestuia, toți jucătorii aflați online se trezesc transportați în lumea jocului, fără a știi de ce  sau cum au ajuns acolo. Printre ei se află și veteranul Shiroe, un jucător inteligent, ex-strategist al celui mai celebru grup de raid din istoria jocului. Acesta va aduna o mână de oameni alături de care va înființa ghilda Log Horizon, un bastion al speranței oamenilor că odată și odată își vor regăsi drumul înapoi acasă.

Rant: Log Horizon se numără printre cele mai interesante isekai-anime vizionate în ultimii ani, care se diferențiază de multe din această categorie datorită faptului că lumea este tratată ca un joc online, respectând regulile cu care suntem obișnuiți mai toți cei care am încercat vreodată un astfel de joc. Călătoria lui Shiroe alături de camarazii săi în această nouă lume, tentativele sale de a nu sta în centrul acțiunilor cu toate că el este originea marilor schimbări, lungile discuții despre starea socio-politică a lumii, realizarea că NPC-urile încep să capete o conștiință nouă, să devină persoane reale, independente de codul sursă, și toate aventurile prezentate, precum și galeria imensă de personaje introduse, fac ca Log Horizon să fie unic pe scena animeurilor cu protagoniști rătăciți în lumi străine. Sezonul trei a început recent așa că dacă vă plac intrigile cu iz fantasy, acest serial este perfect pentru un binge.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.