Loading...

Brooklyn Nine-Nine (2013-2022)

by Adrian Solomon, mai 25, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller
Nr. sezoane: 7
Nr. Episoade: 143
Durată episod: 22 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.4

Despre: Plasat în fictiva prefectură 99 a departamentului de poliție din Ney York, Brooklyn, serialul urmărește o echipă de detectivi condusă de Ray Holt, nou numitul căpitan al acestei divizii. Acesta este un tip extrem de complex și rafinat, care nu tolerează ieșirile echipei sale. Echipă din care fac parte detectivul Jake Peralta, care încearcă din răsputeri să îl impresioneze pe noul căpitan, doar pentru a eșua de  fiecare dată. În ciuda naturii sale relaxate, Jake conduce departamentul la numărul de arestări, spre ciuda strictei colege, detectiva Amy Peralta. Charles Boyle este partenerul și prietenul cel mai apropiat a lui Jake, pe care îl și idolatrizează, și este un tip extrem de emotiv dar de nădejde, complet opusul stoicei și prea puțin vorbăreței Rosa Diaz. Lista de detectivi este completată de bătrânii Hitchcok și Scully, două vestigii din era în crima era în floare, doi bufoni incompetenți, care nu fac mai mult decât să mănânce toată ziua, dar care uneori reușesc să își surprindă mai tinerii colegi. Toți acești detectivi răspund sergentului Terry Jeffords, un munte de mușchi cu o inimă de aur, și un familist convins. Ultima membră notabilă a acestei prefecturi este sarcastica Gina Linetti, a cărei slujbă este destul de vagă, pentru că ea face tot posibilul să facă cât mai puțin posibil.

Rant: Urmăresc acest serial de când a început și îmi vine greu să cred că au trecut deja 4 sezoane. Chiar dacă îl știam pe Andy Samberg din SNL, pentru cei care nu îl cunosc, această serie reprezintă o modalitate bună de a face cunoștință cu acest tip extrem de entuziast, entuziasm transmis și personajului Jake Peralta. Alături de el, găsim pe veteranul Andre Braugher, cunoscut din minunata serie Homicide: Life on the Streets, care face unul dintre cele mai amuzante roluri în care l-am văzut și anume mereu seriosul căpitan Holt. Dar de departe, vedeta serialului în opinia mea, este Terry Crews, a cărui abilități comice sunt dovedite din plin, episod de episod. Mai mult, serialul reușește să aducă în prim plan actori precum Stephanie Beatriz, pe care o recunosc din sporadicele apariții din Modern Family, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, cu fața sa universală de parcă l-am mai văzut undeva pe ăsta, sau Chelsea Peretti, frecventă apariție în diverse seriale.

Chiar dacă la început, serialul încerca să fie un procedural cu elemente de comedie, în foarte scurt timp s-a renunțat la acest lucru în favoarea comediei, lucru ce pune în valoare talentul celor prezenți. Per total, dacă doriți un pic de distracție, Brooklyn 99 este un loc bun de popas.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.