Loading...
Castlevania (2017- )

Castlevania (2017- )

by Adrian Solomon, iulie 23, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Animație
Distribuție: Richard Armitage, James Callis, Graham McTavish, Alejandra Reynoso, Tony Amendola, Matt Frewer, Emily Swallow
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 4
Durată episod: 23 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.0

Despre: Lisa din Lupu (pe bune) devine nevasta lui Dracula, de la care învață o grămadă de secrete, devenind un om de știință foarte bun. Din păcate, episcopul din Târgoviște o consideră drept vrăjitoare și o arde pe rug, stârnind astfel furia lui Dracula, care le dă locuitorilor din Valahia încă un an de trăit, an în care să își facă pace cu viața, an în care el își va strânge armatele întunericului pentru a le asmuți asupra omenirii. Trevor Belmont face parte dintr-o familie excomunicată de biserică pe motiv că sunt practicanți de magie. Aceștia de fapt erau ultima pavăză împotriva forțelor răului, fiind faimoși vânători de vampiri și monștrii în general. Trevor este singurul rămas din mândra familie, iar scopul lui în viață este să se ferească de necazuri pe cât poate. Totuși, un drum greșit îl duce spre o întâlnire cu destinul.

Rant: Lăudat ca fiind prima producție de orice tip (fie animație sau film) bazată pe un joc, care să obțină un rating fresh pe pretențiosul site Rottentomatoes, Castlevania mi-a dat speranțe că este ceva deosebit. Odată ce am apucat să îl vizionez însă, am fost lăsat deseori cu ochii în soare de un serial adresat parcă exclusiv fanilor seriei, o serie lungă ce se întinde în istoria jocurilor electronice. Fiind mai bine de 20 de titluri prezente în această serie, orice privitor nefamiliar cu ea se va simți intimidat, ca și cum ar asista la o discuție ce nu îl privește.

Partea a doua, cea mai hilară, este tentativa de a plasa acțiunea în România, mă rog Wallachia, unde singurul cuvânt pronunțat romanește este orașul Târgoviște. Toate celelalte tentative produc un rezultat mai mult decât amuzant pentru noi românii.

Totuși, și cu un minim de cunoștințe te prinzi repede de poveste pentru că nu e foarte complicată. Practic avem de a face cu o poveste de răzbunare și cu formarea unei echipe anti-Dracula. Animația este de cea mai înaltă calitate, plăcând ochiului și fiind foarte fluidă.

Dacă vreți o pauză de aproape două ore și doriți să o umpleți cu o animație decentă, în special că provine de la Netflix, ce produc în mare parte doar lucruri de calitate, puteți să îi acordați acestui serial o șansă. Deocamdată sunt doar patru episoade dar succesul acestuia i-a garantat un nou sezon de opt episoade.

Please follow and like us:

No Comments


  Leave a Reply

  Your email address will not be published Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  RSS
  Follow by Email