Loading...

Dota: Dragon’s Blood (2021- )

by Adrian Solomon, aprilie 13, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Fantezie
Distribuție: Yuri Lowenthal, Lara Pulver, Tony Todd, Troy Baker
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: 22 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.1

Despre: Davion este un Dragon Knight extrem de priceput, unul dintre cei mai buni reprezentanți ai ordinului său. O întâlnire cu un dragon străvechi, cuplată cu o întâlnire cu o prințesă elf misterioasă, fac ca viața cavalerului să se schimbe complet, cei doi ajungând să facă echipă pentru a opri invazia demonului Terrorblade.

Rant: Dota: Dragon’s Blood este un alt exemplu care ne convinge de faptul că animația este modalitatea ideală de a transpune jocurile video pe ecrane. Așa cum studioul Frederator a reușit să dea lovitura cu Castelvania, la fel i-a reușit și studioului Mir cu seria de față, adaptare a unui dintre cele mai celebre jocuri online. Povestea DotA este foarte complexă, atât în ce privește mitologia universului, cât și povestea din spatele jocului în sine, care a apărut încă din 2003, ca un mod pentru popularul pe atunci Warcraft III. Îmbrățișat de fani din toată lumea și bucurându-se de o popularitate ridicată, în 2013 jocul devine un standalone prin apariția lui Dota 2. Având o bază enormă de personaje, fiecare cu propria poveste, iată că portarea acestuia sub formă de serial a fost foarte inspirată. Povestea este destul de interesantă și te atrage chiar și dacă nu ești fan al jocului și nu cunoști personajele, dar va gâdila probabil mult mai plăcut pe fanii acestuia, care vor recunoaște personaje cunoscute și multe easter eggs plantate cu grijă de producători. Grafica este foarte bună iar voice actingul de cea mai înaltă calitate așa că fanii fantasy, pregătiți-vă de un binge pe cinste.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.