Loading...
Cellular (2004)

Cellular (2004)

by Adrian Solomon, octombrie 22, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Thriller acțiune
Regie: David R. Ellis
Distribuție: Kim Basinger, Chris Evans, Jason Statham, Eric Christian Olsen, Noah Emmerich, William H. Macy
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: O femeie este atacată în propria casă și ținută captivă de atacatorii necunoscuți. Singura ei șansă de scăpare este tânărul Ryan, pe care reușește să îl contacteze accidental pe telefonul mobil, și care se dovedește mai mult decât capabil să se ridice la înălțimea situației.

Rant: Cellular se dorea a fi pe lângă un excelent thriller de acțiune și urmărire, un comentariu social asupra dependenței societății de telefoanele mobile, și asta era în 2004, înainte ca rețelele de socializare sau telefoanele smart să existe. Astfel, din acest punct de vedere, filmul devine brusc un mesaj prevestitor deosebit de îngrijorător și sumbru.

Dar revenind la film, Cellular este posibil unul dintre cele mai bune thrillere action ale anilor 2000, dar este din păcate deseori uitat de cinefili. Acțiunea este over-the-top, în vena clasicelor Speed sau Die Hard, iar distribuția este fantastică, cu un Chris Evans pre-faimă, Jason Statham într-unul din puținele (cred eu) roluri negative din cariera sa, Kim Basinger care arata încă în formă de zile mari și eternul mustăcios William H. Macy, unul dintre cei mai consistenți actori ai Holywoodului. Recomandarea vine de la sine și se adresează în special fanilor filmelor de acțiune, dar și celor caută să omoare o oră jumătate cu un entertainment de calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.