Loading...
Clean Freak! Aoyama-kun (aka. Keppeki Danshi! Aoyama-kun) (2017)

Clean Freak! Aoyama-kun (aka. Keppeki Danshi! Aoyama-kun) (2017)

by Adrian Solomon, februarie 12, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Shounen, Sport, Comedie
Studio: Studio Hibari
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 6.98

Despre: Tânărul Aoyama pare la prima vedere că trăiește o viață perfectă. Este super-talentat la fotbal, extrem de popular, carismatic. Singurul său defect este că el are o obsesie cu curățenia. Acest lucru îi transformă viața într-un adevărat calvar, mai ales când toate școlile fie încearcă să îl recruteze pentru echipa lor de fotbal, fie doresc să îl înfrângă în meciurile directe, deseori prin cele mai murdare mijloace.

Rant: Clean Freak! Aoyama-kun a reprezentat pentru mine un guilty-pleasure, la care am ajuns să mă uit complet aleator, frunzărind prin catalogul Crunchyroll. Dacă aș spune că mi-a plăcut v-aș minți pe față, serialul fiind lipsit de multe calități care să îl eleveze într-un eșalon superior al acestor producții. Este prezentat ca un anime despre fotbal, dar pentru nici o secundă să nu vă așteptați la un nou Captain Tsubasa, nici măcar nu este un anime despre sport, fotbalul fiind mai mereu pe planul secund, uneori chiar terț. Ce primează în schimb sunt poantele pe seama obsesiei lui Aoyama și a inabilității acestuia de a adapta în societate din această cauză. Cam toate personajele secundare sunt uni-dimensionale, puse acolo doar pentru comic-relief.

Cu toate astea, serialul m-a prins în toane bune și i-am dat șansa necesară pentru a-l duce la bun capăt, dar mă îndoiesc că o să rămân cu gândul la el pentru multă vreme. Acesta poate fi vizionat pe app-ul Crunchyroll!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.