Loading...
Demon Slayer (aka. Kimetsu no Yaiba) (2019- )

Demon Slayer (aka. Kimetsu no Yaiba) (2019- )

by Adrian Solomon, ianuarie 30, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Shounen, Aventură, Acțiune, Comedie
Studio: ufotable
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 8.61

Despre: Tanjiro Kamada trăiește în vârful muntelui alături de familia sa numeroasă, el fiind cel mai mare dintre toți frații. Plecat fiind la oraș să vândă cărbuni, el se întoarce acasă pentru a-și găsi familia măcelărită și singura sora rămasă în viață, Nezuko, transformată într-un demon. O întâlnire fortuită cu un vânător de demoni îl pune pe Tanjiro pe calea răzbunării, el alăturându-se acestui grup de oameni speciali, cu singurul scop de a-și vindeca sora și de a se răzbuna pe cel care i-a omorât familia.

Rant: Animeul are văd că o notă imensă, fiind considerat ca făcând parte dintr-un top 20 best ever. Într-adevăr, animația și coloana sonoră îl recomandă din plin pentru această poziție dar în esență, este aceiași poveste shounen spusă de ani buni, aproape neschimbată de la Yu Yu Hakusho încoace. Poate dacă este vizionat de un nou sosit în lumea aceasta fantastică a animeurilor, acesta va fi dat pe spate de ce vede dar în rest, există atâtea titluri similare, multe chiar mai bune decât Demon Slayer.

Cel puțin personajele principale sunt interesante dar repet, nimic nou sub soare, iar la capitolul personaje secundare, mi se face dor de Bleach care a avut personaje mult mai memorabile din toate punctele de vedere. Cu toate astea îi urez viață cât mai lungă, abordarea uneori mai dark a temelor prezentate fiindu-mi pe plac. Plus că 2020 ne va aduce următorul capitol din această saga sub forma unui film anime de lung metraj, motiv suficient să te apuci acuma de acest anime în plină vogă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.