Loading...

Combatants Will Be Dispatched! (aka. Sentouin, Hakenshimasu!) (2021)

by Adrian Solomon, august 18, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Isekai
Studio: J. C. Staff
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.23

Despre: Agentul 6 este veteranul maleficei corporații Kisaragi, fiind un angajat fidel încă de la înființarea acesteia. Dornici de expansiune, aceștia pun ochii pe o altă planetă, trimițându-l pe Șase pentru a investiga locația și a stabili o bază de operațiuni de unde să pornească invazia. Asistat de androidul Alice, acesta se trezește prins în politica regatului Grace, aflat la rându-i sub asediul demonilor.

Rant: Creat de responsabilul pentru KonoSuba, Combatants Will Be Dispatched! nu se ridică la înălțimea predecesorului său în ce privește comedia chiar și calitatea animației pare mai slabă, dar cu toate astea este o serie destul de simpatică, mai ales în ceea ce privește dialogul și interacțiunea dintre personaje.

Pe scurt, corporația Kisaragi dorește să pună mâna pe cât mai multe planete iar pentru asta, își trimite agenții în misiuni de recunoaștere și de stabilire a punctelor de infiltrație. Testul se face pe Agentul 6 care este trimis împreuna cu androidul Alice pe o planetă îndepărtată, nu foarte diferită de Pământ, dar care se află în Evul Mediu cu mult fantasy presărat deasupra. Pentru a face rost de credite, Agentul 6 trebuie să facă lucruri rele însă definiția lui de lucruri rele se rezumă în general la a se uita la chiloții femeilor. Cu toate astea, acesta este surprinzător de competent când vine vorba de strategie, ajutat deseori și de Alice. Cei doi se infiltrează în regatul Grace, unde ajung să fie numiți șefi ai unei trupe speciale, menite a combate demonii care vor să invadeze lumea. Însă animeul face aici un lucru interesant, prezentând protagoniștii ca eroii negativi ai seriei, deseori demonii având mai multe trăsături umane decât trupa lui 6.

Personal cred că această serie merge de plictis dar probabil o să o uiți după ceva vreme.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.