Loading...

Daredevil (2015-2018)

by Adrian Solomon, martie 23, 2016

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Dramă
Distribuție: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Toby Leonard Moore, Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Élodie Yung, Stephen Rider
Nr. Sezoane: 3
Nr. Episoade: 39
Durată episod: 54 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.6

Despre: Sezonul 1 – Matt Murdock este avocat ziua și un luptător împotriva răufăcătorilor noaptea. Ce îl face special este faptul că atunci când era copil mic a orbit iar acest lucru i-a ascuțit restul simțurilor. Acesta își folosește acest dar pentru a pedepsi pe cei răi, care scapă de justiție. El face tot posibilul să își protejeze cartierul Hell’s Kitchen de Kingpinul crimei organizate – Wilson Fisk și de asociații acestuia. Dar nu este singur în cruciada sa. Alături de el se află stoicul său prieten Foggy Nelson, intrepida Karen Page și asistenta medicală Claire Temple.

Sezonul 2 – Matt Murdock își îmbrățișează complet alter-egoul său costumat, îndepărtându-se tot mai mult de prietenii săi. Dar în curând drumul său ajunge să se intersecteze cu cel al lui Frank Castle – The Punisher și cu cel al fostei sale prietene, misterioasa și periculoasa Elektra Natchios.

Sezonul 3 – Matt încearcă să își revină după evenimentele catastrofale din The Defenders. El se află la o răscruce de drumuri, fără puterile sale speciale, având o adevărată criză de conștiință, până când Wilson Fisk reapare în oraș, chitit să se răzbune pe Daredevil, obligându-l pe Matt să revină în acțiune.

De ce să mă uit? Avem de a face cu un serial mult lăudat pentru tonul întunecat care îl separă de restul producțiilor Marvel. Acesta profită din plin de libertățile oferite de canalul Netflix, care a achiziționat drepturile pentru a produce seriale plasate în universul cinematic Marvel și care se vor concentra pe o mână de super-eroi mai puțin cunoscuți publicului larg. Prima tentativă, extrem de reușită, a fost seria Daredevil, care după nici un an a primit o continuare pe care vă invit să o încercați. De remarcat este rolul titular care i se potrivește ca o mănușă lui Charlie Cox și prestația fenomenală a lui Vincent D’Onofrio în rolul lui Kingpin.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.