Loading...

Deja Vu (2006)

by Adrian Solomon, iunie 14, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Thriller S.F.
Regie: Tony Scott
Distribuție: Denzel Washington, Val Kilmer, Paula Patton, Bruce Greenwood, Adam Goldberg, Jim Caviezel
Durată: 2 h. 06 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: În urma unui atac terorist care scufundă un feribot alături de toți pasagerii săi, polițistul Douglas Carlin este introdus unui grup special format de investigare, care se folosește de o tehnologie revoluționară, capabilă să extragă informații din trecut. Douglas devine obsedat de una dintre victimele atentatului, fiind convins că ea este cheia rezolvării acestui caz.

Rant: Un film care ar fi trebuit să vadă mult mai repede lumina zilei, dar a fost întârziat constant de diverse evenimente – 9/11. Uraganul Katrina, sau implicarea scenariștilor în alte proiecte, plus reticența lui Tony Scott de a face un film S.F. pur și încăpățânarea sa de a filma în New Orleans-ul proaspăt lovit de uraganul sus menționat, au dus la tărăgănarea acestui proiect care până la urmă a avut de suferit în forma sa finală de o lipsă clară de identitate (e S.F., e acțiune, e thriller?). Cu toate astea, simpla prezență a lui Denzel Washington în orice film, reușește să eleveze produsul final, așa cum se întâmplă și aici, el cărând practic filmul în spate. Până la urmă filmul este suficient de entertaining pentru ceea ce oferă, pe mine cel puțin captivându-mă până la final.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.