Loading...
JoJo`s Bizarre Adventure: Golden Wind (aka. JoJo no Kimyou na Bouken Part 5: Ougon no Kaze) (2018-2019)

JoJo`s Bizarre Adventure: Golden Wind (aka. JoJo no Kimyou na Bouken Part 5: Ougon no Kaze) (2018-2019)

by Adrian Solomon, februarie 16, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Aventură, Supernatural, Super-puteri, Shounen
Studio: David Productions
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 39
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.60

Despre: Giorno Giovanna este un descendent al temutului Dio, dar nu dă semne de nebunie ci din contră, de virtute, similare celor din clanul Joestar, fapt pentru care este și monitorizat de aceștia. Gio dorește să scape orășelul Napoli de mafia care vinde stupefiante copiilor așa că se va folosi de abilitățile sale și de ajutorul unor noi aliați, pentru a infiltra Mafia și de a urca în ranguri până la șeful final.

Rant: Iată-ne ajunși la a cincea parte a acestui anime (ar mai fi încă trei de adaptat fapt ce nu m-ar surprinde, dată fiind popularitatea incredibilă de care se bucură această serie) și nu sunt semne că ne-am opri prea curând, așa că dacă tot am ajuns până aici, e clar musai să vizionăm și acest capitol. Noi puteri, noi tipuri de Standuri, o nouă locație – însorita Italia și în special personaje noi, acestea sunt lucrurile care ne așteaptă în Golden Wind.

Dacă protagoniștii Giorno Giovanna – GioGio/JoJo v-ați prins? și Bucelatti sunt personaje interesante, bine caracterizate, care te fac curios să le urmărești, nu la fel aș putea spune și despre restul găștii, majoritatea fiind unidimensionali, reduși la o singură trăsătură de caracter. Cu toate astea, aventura lor care îi poartă prin Napoli, Capri și alte părți ale Italiei, este una a tinereții care se ghidează după propriile reguli atunci când lumea adulților îi trădează.

Prea multe nu am de spus decât că dacă ești fan shounen – Golden Wind este o temă musai de vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.