Loading...
Die Hard with a Vengeance (1995)

Die Hard with a Vengeance (1995)

by Adrian Solomon, ianuarie 4, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune
Regie: John McTiernan
Distribuție:
Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene, Colleen Camp, Larry Bryggman, Sam Phillips
Durată: 2 h. 08 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Detectivul John McClane este acum divorțat, alcoolic și fără serviciu, după ce a fost concediat datorită atitudinii sale negative și a comportamentului necugetat. El este forțat înapoi în serviciu atunci când un terorist misterios ia ostatic întregul oraș New York, în cel mai letal joc de „Simon says”, refuzând să colaboreze cu oricine altcineva în afară de John. McClane face echipă cu un electrician de culoare, foarte descurcăreț, pe nume Zeus Carter, iar împreună cei doi fug de la un indiciu la altul, făcând tot posibilul să dejoace planul teroristului.

Rant: Din toate continuările lui Die Hard, cred că de acesta am fost cel mai atașat, acesta reușind să vină cu ceva nou, fiind un buddy cop movie de data asta. Bruce Willis este din nou pe val, dar de data asta primește ajutor atât din partea partenerului său din film, Samuel L. Jackson, care venea și el după o performanță magnifică cu dar un an înainte, în Pulp Fiction.  Și Jeremy Irons face aici un rol destul de bun.

Există și un sfârșit alternativ pentru film, un pic mai interesant poate, dar mai crud în același timp, pentru cine are chef să îl caute.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.