Loading...
Dragon's Dogma (2020)

Dragon’s Dogma (2020)

by Adrian Solomon, octombrie 1, 2020

Recomandare – de evitat!

Gen: Fantasy, Acțiune
Studio: Sublimation
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 7
Durată episod: 26 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 5.91

Despre: Ethan este un sătean pașnic, pasionat de vânătoare și îndrăgostit lulea de nevasta sa, care urma să îi aducă pe lume primul nou-născut. Atacul unui dragon îi va ruina însă toate planurile de viitor, deoarece nu doar îi omoară nevasta, dar îi fură și inima (literalmente). Re-adus la viață drept Arisen, Ethan va pleca într-o călătorie de răzbunare dar și de recuperare a inimii sale, călătorie care îi va scoate în față diverși demoni, fiecare reprezentativi pentru un anume păcat omenesc.

Rant: Sunt obișnuit ca adaptările anime/animație/filme după diverse jocuri, să fie mediocre spre foarte proaste, și din păcate, Dragon’s Dogma nu dezamăgește și vine spre a-mi îndeplini aceste așteptări. Pentru cine nu știe, acest joc excepțional care a avut simplul ghinion de a fi lansat alături de alți giganți, fapt ce l-a făcut să fie mai puțin popular printre gameri, este un role-play game fantasy, în care te lupți cu monștrii gargantuani alături de mai mulți parteneri. Animeul, cu excepția originii protagonistului, și a câtorva personaje și elemente dintr-o mână de questuri secundare, nu conține nimic altceva care ar avea în comun cu acea lume migălos construită.

Grafica este un alt argument negativ ce coboră scorul acestui anime, pentru că rar am văzut seriale care să utilizeze 3D-ul și să și arate bine, iar Dragon’s Dogma nu se numără printre acestea. Probabil veți fi mai câștigați revizitând Castelvania sau Berserk originalul (în nici un caz mizeria de remake care m-a făcut să urăsc cu pasiune cam tot ce este 3d în anime).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.