Loading...
The God of High School (2020- )

The God of High School (2020- )

by Adrian Solomon, iulie 29, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Shounen, Adventure, Fantasy, Action, Supernatural
Studio: MAPPA
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 23 min.
Rating MyAnimeList: 8.01

Despre: Trei adolescenți participă într-un turneu de arte marțiale dar află că dedesubturile acestuia sunt mult mai întunecate decât s-ar fi așteptat vreodată, fiind repede prinși la mijlocul unui conflict între forțe extraordinare.

Rant:  O să revin cu mai multe detalii în momentul în care se va finaliza serialul, deocamdată fiind apărut doar patru episoade. Ce pot să zic de pe acum, este că TGOH este un serial cu pedigree (este unul dintre cele 4 sau 5 manwha cu care WebToons și-a lansat platforma în limba englezăși cu care se mândrește) și cu potențial (animația asigurată de studioul MAPPA și arată trăsnet, în special animația luptelor), care calcă poteca bătătorită de multe alte shounenuri axate pe turnee marțiale. Nu am citit manwha așa că nu știu în ce direcție ne vom îndrepta cu povestea, ce a fost prezentat în anime fiindu-mi insuficient pentru a-mi forma o opinie avizată. Pot să spun doar că toate așteptările au început să mi se clatine serios odată cu episodul 4, unul din cele mai lipsite de sens episoade văzute într-un anime, care efectiv a anulat un personaj principal.

Cu toate că am lăudat grafica, găsesc totuși o mică neplăcere în designul personajelor, toate având nasul roșu de parcă ar fi toți alcoolici. O să revin probabil un review mai amănunțit odată cu încheierea primului sezon.

Please follow and like us:

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RSS
Follow by Email