Loading...

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

by Adrian Solomon, mai 19, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Fantezie, Aventură
Regie: David Yates
Distribuție: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Aleksandr Kuznetsov, Mads Mikkelsen
Durată: 2 h. 22 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Grindelwald este absolvit de crimele sale iar pasul lui imediat este să candideze la șefia lumii magice, avându-l doar pe Dumbledore și echipa sa mixtă drept oponenți.

Rant: Am încercat să mă forțez să îmi pese de această serie, de dragul vremurilor apuse, dar scânteia magică a lui JK Rowling, pe post de scenarist a aceste noi serii, pare să se fi dus odată cu partea a doua și anume The Crimes of Grindelwald. Dacă la vremea apariției lăudam prima parte iar la a doua îi dădeam notă de trecere de dragul amintirilor, acum, în ciuda faptului că filmul este mai inteligibil și se prezintă mai bine decât partea secundă, interesul și entuziasmul pentru această serie a ajuns la zero, fiindu-mi aproape imposibil să mă atașez de vreun personaj.

Alegerea lui Mads ca înlocuitor pentru Depp s-a dovedit inspirată dar lucrurile nu trebuiau lăsate să ajungă în acest punct. Chiar și așa, venirea sa, face ca Grindelwald să pară mai sinistru, mai periculos, Mads fiind perfect pe astfel de roluri, însă stilul de interpretare e mult diferit față de a lui Depp încât acesta pare un alt personaj. Scenariul nu ajută cu prea mult filmul, nefiind unul prea reușit sau memorabil, astfel încât actorii, în ciuda talentului adunat, nu prea au mult material cu care să lucreze. Efectele speciale sunt când cum, unele arată impresionant, dar la altele se poate vedea folosirea ecranului verde.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.