Loading...

Fate/stay night: Unlimited Blade Works (2014-2015)

by Adrian Solomon, decembrie 31, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Fantezie
Studio: ufotable
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 25
Durată episod: 28 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.21

Despre: The Holy Grail War, este un război care se duce de generații întregi între 7 Maeștrii, fiecare cu Servantul său. În cel mai recent conflict, se află atras și școlarul Shirou, care se trezește drept Maestru peste cel mai puternic Servitor – Saber. În tentativa de a supraviețui și de a înțelege ce se întâmplă, el este ajutat și îndrumat de rivala Rin Tosaka.

Rant: Adaptare a unei nuvele grafice, adică o poveste interactivă vizuală, Fate/stay night: Unlimited Blade Works nu este prima tentativă de ecranizare a acestei povești, dar este cea mai bună. Varianta produsă de studiourile DEEN prin 2006, nu se prea compară cu această, mult mai fidelă transpunere a poveștii în formatul anime. Pe lângă faptul că beneficiază de un boost calitativ important pe partea grafică, acțiunea este mult mai intensă iar poveștile aranjate diferit față de acea variantă. Bineînțeles, se pot viziona ambele dacă doriți, oricum universul acesta Fate/Stay Night este destul de mare, existând multe animeuri și filme cât să îmi prind urechile încercând să înțeleg ceva.

Grafica este mult superioară producției celor de la DEEN și povestea este aranjată destul de diferit cât să se merită vizionate ambele. Jocul în sine constă într-o serie de decizii făcute de jucător pentru a progresa povestea, având de ales între trei interese romantice principale, această serie reprezentând ruta Rin. Am ajuns la jumătatea serialului destul de repede, semn că acesta este vizionabil și are acel element ce îl face o alegere ideală pentru un binge watch de calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.