Loading...
Feel the Beat (2020)

Feel the Beat (2020)

by Adrian Solomon, august 19, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie Romantică
Regie: Elissa Down
Distribuție: Sofia Carson, Enrico Colantoni, Wolfgang Novogratz
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: În urma unui regretabil incident, tânăra dansatoare April își vede năruite toate visele de a deveni un nume mare pe scena Broadway. Reîntoarsă acasă, descoperă că biletul ei înapoi sub lumina reflectoarelor stă în abilitatea ei de transforma echipa locală de mici dansatoare în campioane interstatale.

Rant (by Liana C.): Deși nu am avut mari speranțe în legătură cu acest film, cum nu am de la aproape nici o producție marca Netflix, am reușit să mă bucur de el mai mult decât m-am așteptat.

Povestea începe destul de brusc, iar ritmul alert al primelor câteva minute nu îți prea oferă șansa să te obișnuiești cu personajele sau universul filmului. Probabil cel mai mare defect al acestuia e că se simte incomplet, de la o protagonistă insuficient dezvoltată până la lipsuri oarecum grave în coerența și logica acțiunii spre partea de final al filmului. Povestea e simplă și ușor de urmărit, însă aproape deloc realistă. Totuși, pentru un film ce se vrea inspirațional și încurajator, nu pot blama scenariștii prea mult pentru asta.

În materie de personaje, am putea acorda un premiu la capitolul „reprezentare”. Echipa de dans coordonată de April e compusă din fetițe care mai de care mai diverse, însă, din păcate, reductibile la o singură trăsătură de caracter, fapt ilustrat și prin poreclele pe care April li le oferă. Personajele suferă cel mai mult de pe urma acestui vibe incomplet al întregului film, fiindcă sunt doar schițe, trăsături exagerate a ceea ce constituie personalitatea unui om în viața reală.

Umorul nu e deloc subtil, însă se bucură de momentele lui bune și scoate din când în când un râset de la tine. Feel the Beat nu este, și nici nu încearcă să fie o producție cinematografică revoluționară, ci un film ce se încadrează perfect în categoria family-friendly care poate fi urmărit fără prea multă bătaie de cap.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.