Loading...
Isn't It Romantic (2019)

Isn’t It Romantic (2019)

by Adrian Solomon, martie 4, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie Romantică
Regie: Todd Strauss-Schulson
Distribuție:
Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam DeVine, Priyanka Chopra
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 5.9

Despre: Natalie a fost educată de mică să nu creadă în poveștile de dragoste spuse de filme, ea ajungând în timp o tânără cinică, care urăște tot ce are de a face cu romanticismul. În timpul unei tentative de jaf în metrou, ea se lovește la cap și se trezește transportată direct în mijlocul propriei comedii romantice, într-o lume de coșmar pentru ea, un New York pastelat în cele mai vii culori.

Rant: După nșpe mii de filme în care a jucat mereu rolul de amică nebunatică, iat-o pe Rebel Wilson primind șansa să își etaleze talentul din postura de rol principal. Și atât timp cât încearcă să meargă pe linia trasată de premisa filmului, reușește să fie o prezență extrem de naturală. Adică ea o gagică rubicondă, spălată pe creier de mama sa să nu creadă în dragoste și implicit nici în propriile puteri, este cârpa colegilor ei de birou. Singurii care o înțeleg sunt colegii ei mai apropiați, Josh și Whitney că în rest ba este trimisă după cafea de șeful ei snob, interpretat de Liam Hemsworth, ba pusă să facă treburile subalternilor ei. Totul se schimbă atunci când se lovește la cap și se trezește într-o lume complet schimbată. Mai precis, ea s-a trezit în propria comedie romantică, care urmează exact aceeași pași de care ea a râs o viață întreagă – ba are un gay BF și vecin, ba cel mai hot tip s-a îndrăgostit lulea de ea, ba trece prin montaje muzicale în care probează hainele sau fuge în slow motion pentru a opri vreo nuntă. Atât timp cât trebuie să se limiteze la acest „hai să facem mișto de filmele de dragoste și să creăm un personaj care realizează că trăiește într-un asemenea film”, totul decurge perfect. Dar în momentul în care filmul o dă el însuși pe exact lucruri pe care îl parodiază, atunci apar crăpături la suprafață și Rebel pare destul de limitată în această nouă postură de romantic-lead.

Cu toate astea, nu i se pot imputa prea multe filmului, poate doar că nu a fost mai curajos cu premisa sa și nu a dus-o până la capăt, în rest am avut o oră jumătate de relativ amuzament așa că pentru o seară netflix and chill, acest film este numai perfect.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.