Loading...
Rogue One

Filmele lunii Decembrie 2016

by Adrian Solomon, decembrie 1, 2016

Noi apariții

The Neon DemonThe Neon Demon

Gen: Psihologic
Dată lansare România: 2 Decembrie
Regie: Nicolas Winding Refn
Distribuţie: Elle Fanning, Jena Malone, Bella Heathcote, Abbey Lee, Karl Glusman, Christina Hendricks, Keanu Reeves
Despre ce e?: Povestea urmărește pe super-modelul Jesse, o tânără aspirantă la faimă, care se lovește de mizeria și subterfugiile Los Angeles-ului. Tinerețea și frumusețea ei vor genera o fascinație dar și o ură intensă din partea celor implicați în industria modei.
O să îmi placă?: Un nou film semnat de Nicolas Winding Refn, regizorul care ne-a adus Drive și Only God Forgives. Nici acest film nu dezamăgește pe fanii acestuia, fiind încărcat cu simbolism de la început până la sfârșit. Dacă te aștepți la o vizionare ușoară atunci acest film cu siguranță nu este pentru tine. Este o critică socială la adresa industriei modei și deja poate fi văzut prin diverse mijloace, filmul fiind apărut de ceva vreme.


IncarnateIncarnate

Gen: Horror
Data lansare: 2 Decembrie
Dată lansare România: 9 Decembrie
Regie: Brad Peyton
Distribuţie: Aaron Eckhart, Carice van Houten, Catalina Sandino Moreno, David Mazouz, Keir O’Donnell, Matt Nable
Despre ce e?: Dr. Seth Ember este un exorcist neconvențional care, deși țintuit în scaunul cu rotile, este printre cei mai prolifici exorciști deoarece acesta are abilitatea de a pătrunde în subconștientul victimei și a înfrunta personal demonul respectiv. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată în cazul celei mai recente victime, un băiețel de 11 ani.
O să îmi placă?: Obligatoriul film de groază al lunii.


AlliedAllied

Gen: Drama, Thriller
Dată lansare România: 2 Decembrie
Regie: Robert Zemeckis
Distribuţie: Brad Pitt, Marion Cotillard
Despre ce e?: Max Vatan, un spion aliat din partea armatei canadiene, este trimis în Casablanca pentru a asasina un oficial german. Acolo își va întâlni partenera în misiune Marianne Beausejour, o luptătoare care face parte din Rezistența franceză, de care se va îndrăgosti. Reuniți în Londra după câțiva ani, dragostea celor doi va fi pusă la încercare de presiunea războiului.
O să îmi placă?: Din criticile apărute, filmul este destul de bun, încurajator chiar, prin prezența celor doi actori, care fac niște roluri foarte bune, în special nominalizata la Oscar, Marion, care efectiv strălucește în acest film.


Office Christmas PartyOffice Christmas Party

Gen: Comedie
Data lansare: 9 Decembrie
Dată lansare România: 9 Decembrie
Regie: Josh Gordon & Will Speck
Distribuţie: Jason Bateman, Olivia Munn, T. J. Miller, Jillian Bell, Courtney B. Vance, Kate McKinnon, Randall Park, Jennifer Aniston
Despre ce e?: CEO-ul firmei Zenotech, Carol Vanstone încearcă să închidă branșa companiei condusă de fratele ei petrecăreț, Clay. Acesta își mobilizează subalternii pentru a organiza o petrecere de Crăciun legendară, într-un efort de a impresiona un potențial client și de a-și salva serviciile.
O să îmi placă?: Din trailerul pe care vă recomand să nu îl vizionați pentru că am impresia dă prea multe din casă, reiese că acest film este un nou efort de a emula succesul lui The Hangover. Să vedem ce și cum, sigur va oferi câteva faze amuzante.


SingSing

Gen: Animație
Data lansare: 21 Decembrie
Dată lansare România: 16 Decembrie
Regie: Garth Jennings
Distribuţie: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton
Despre ce e?: Ne aflăm din nou într-o lume antropomorfică, populată de animale, în care un koala, Buster Moon încearcă alături de partenerul său, oaia Eddie Noodleman, să își țină teatrul pe linia de plutire. În acest scop, ei organizează un concurs de cântat la care este invitat să participe întreg orașul.
O să îmi placă?: Având în vedere popularitatea răspândită a spectacolelor de acest gen, cred că Sing își va găsi secțiunea de fani.


Rogue One: A Star Wars StoryRogue One: A Star Wars Story

Gen: SF, Acțiune
Data lansare: 16 Decembrie
Dată lansare România: 16 Decembrie
Regie: Gareth Edwards
Distribuţie: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen, Forest Whitaker
Despre ce e?: Povestea unui grup de rebeli curajoși care au înfruntat imperiul într-o misiune secretă în urma căreia au capturat planurile înfricoșătoarei Death Star.
O să îmi placă?: Cel mai așteptat film al lunii, o poveste care se abate de la a urmări pe membrii familiei Skywalker și ne prezintă în premieră și o altă poveste, de unde și titlul secundar.


La La LandLa La Land

Gen: Musical, Dragoste
Data lansare: 16 Decembrie
Dată lansare România: 23 Decembrie
Regie: Damien Chazelle
Distribuţie: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, Rosemarie DeWitt
Despre ce e?: Tânăra actriță aspirantă Mia servește cafele celebrităților atunci când nu caută roluri în diverse filme iar talentatul pianist Sebastian cântă prin diverse baruri pentru a pune câțiva bănuți deoparte. Cei doi se întâlnesc și se îndrăgostesc dar succesul pe care ambii îl ating, amenință să le pună la serioasă încercare relația.
O să îmi placă?: A treia colaborare dintre Emma și Ryan, nu e de mirare că cei doi mustesc de chemistry.


PassengersPassengers

Gen: Dragoste, SF, Thriller
Data lansare: 18 Noiembrie
Dată lansare România: 18 Noiembrie
Regie: Morten Tyldum
Distribuţie: Jennifer Lawrence, Chris Pratt
Despre ce e?: Stația spațială Avalon duce un cargo important de peste 5000 de oameni criogenizați, spre o colonie îndepărtată, într-un voiaj de 120 de ani. În urma unui mic accident, doi dintre ei se trezesc cu 90 de ani înainte de termen. Fiind singuri pe navă, cei doi încep treptat să se îndrăgostească dar descoperă că ceva nu este în regulă iar în curând se vor trezi prinși într-o cursă contra cronometru pentru a salva situația.
O să îmi placă?: Două dintre cele mai la modă staruri din noul val de actori, colaborează pentru a ne aduce această poveste de dragoste și suspans.


The Great WallThe Great Wall

Gen: Fantasy, Acțiune
Data lansare: 17 Februarie (2017)
Dată lansare România: 30 Decembrie
Regie: Zhang Yimou
Distribuţie: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Andy Lau
Despre ce e?: Marele Zid Chinezesc a fost construit aparent pentru a respinge atacurile unei armate de monștri conduși de lăcomie, numiți Taotie. Acești atacau tot la 60 de ani, motiv pentru armatele locale să se mobilizeze și să combată dușmanul.
O să îmi placă?:Un efort chinezesc imens care a reunit o groază de actori, de data asta în strânsă colaborare cu Holywoodul, au generat cea mai scumpă producție chinezească până acuma, fiind estimată la o sumă de 135 milioane dolari.


The FounderThe Founder

Gen: Fantasy
Data lansare: 20 Ianuarie (2017)
Dată lansare România: 30 Decembrie
Regie: John Lee Hancock
Distribuţie: Michael Keaton, Laura Dern, Nick Offerman, John Carroll Lynch, Patrick Wilson, Ric Reitz, Wilbur Fitzgerald
Despre ce e?: Ray Kroc este un vânzător ambulant ce se chinuie cu afacerea sa. Destinul îl poartă pe ușa unui mic restaurant numit MacDonald’s de care se îndrăgostește instant, pentru că acesta reprezenta restaurantul perfect cu mâncare bună, spirit familial și patroni conștiincioși. Mai departe vom afla exact cum Ray pune mâna pe acest restaurant și pornește o franciză revoluționară.
O să îmi placă?: Povestea adevărată a lui Ray Kroc, fondatorul francizei MacDonalds.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.