Loading...
Filmele lunii Iulie 2016

Filmele lunii Iulie 2016

by Adrian Solomon, iunie 30, 2016

După cum poate v-ați prins deja, anumite au data de lansare internațională puțin devansată față de cea din România, cu rare excepții se întâmplă și invers, pe când majoritatea filmelor , din lipsă de termen mai bun, comerciale, apar simultan. Astea fiind zise, o să vă readuc aminte câteva filme pe care le-am fost prezentat anterior în lunile trecute, dar apar doar acuma în iulie la noi.

me before youMe Before You

Gen: Dragoste
Dată lansare România: 1 Iulie
Regie: Thea Sharrock
Distribuţie: Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman, Charles Dance
Despre ce e?: O poveste de iubire eternă de data asta între un tânăr atractiv recent paralizat și o fată de la țară care are grijă de el.
O să îmi placă?: Din trailer m-a impresionat jocul actoricesc al sprâncenelor lui Daenerys dar pentru cei mai pasionați de filme de acest gen, probabil veți face o surpriză plăcută prietenei ducând-o la acest film.


The Conjuring 2The Conjuring 2

Gen: Horror
Dată lansare România: 1 Iulie
Regie: James Wan
Distribuţie: Carey Hayes, Chad Hayes, Wan, David Leslie Johnson
Despre ce e?: Cei doi investigatori paranormali din primul film ajung în Anglia unde investighează niște întâmplări paranormale dintr-un conac din Enfield.
O să îmi placă?: Fanii horror vor primi o porție sănătoasă de sperieturi grație acestei continuări ale unuia dintre cele mai înfricoșătoare filme făcute în anii recenți. Criticile recent apărute sunt destul de favorabile și se pare că filmul nu va dezamăgii fanii primului film.


Central IntelligenceCentral Intelligence

Gen: Acțiune, Comedie
Dată lansare România: 1 Iulie
Regie: Rawson Marshall Thurber
Distribuţie: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul
Despre ce e?: Un economist timid ce își vede de viața plictisitoare de zi cu zi, își redescoperă un fost prieten din liceu pe Facebook, și astfel se va trezi alături de acesta, prins într-o lume a agenților secreți și a acțiunii non stop.
O să îmi placă?: Din trailer sinergia dintre Hart și Johnson pare tangibilă și mă face să vreau să văd filmul cât mai curând.


The ShallowsThe Shallows

Gen: Thriller
Dată lansare România: 15 Iulie
Regie: Jaume Collet-Serra
Distribuţie: Blake Lively, Óscar Jaenada
Despre ce e?: O tânără surferiță este victima unui atac al unui rechin. Ea rămâne blocată la o distanță destul de mică de insula pe care se afla, în apele mici, unde o așteaptă și rechinul.
O să îmi placă?: Criticile sunt extrem de favorabile și se pare că avem de a face cu un  survival thriller bun, în care confruntarea om – natură e dusă din nou la cote mari. Blake Lively va reuși să facă un rol care te ține încordat la cote maxime.


Bun astea sunt câteva din filmele apărute luna trecută care abia acuma și-au făcut drum și pe la cinematografele noastre. Acuma să purcedem și să vedem ce filme ne sunt oferite luna asta, indiferent de locația noastră.


The Legend of Tarzan

Gen: Acțiune, Aventură
Dată lansare: 1 Iulie
Dată lansare România: 8 Iulie
Regie: David Yates
Distribuţie: Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Christoph Waltz
Despre ce e?: Au trecut mulți ani de când Tarzan a părăsit jungla africană pentru o viață de aristocrat împreună cu iubita lui Jane. Dar Tarzan este invitat înapoi în calitate de delegat, cu toată că este de fapt folosit de belgianul Captain Léon Rom.
O să îmi placă?: Distribuția este lucrul principal care mi-a atras atenția asupra cestui film, să vedem dacă va fi bine folosită.


The BFG

Gen: Aventură, Familie, Fantasy
Dată lansare: 1 Iulie
Dată lansare România: 2 Septembrie
Regie: Steven Spielberg
Distribuţie: Mark Rylance, Jemaine Clement, Rebecca Hall, Rafe Spall, Bill Hader
Despre ce e?: O fetiță, Sophie, se împrietenește cu un gigant, care este ostracizat de semenii săi datorită faptului că acesta refuză să mănânce copii.
O să îmi placă?: Este o adaptare a uneia dintre cărțile de succes ale lui Roald Dahl, în regia lui Steven Spielberg, ce pot sa zic mai mult?


The Purge 3 – Election Year

Gen: Acțiune, Thriller, Horror
Dată lansare: 1 Iulie
Dată lansare România: 8 Iulie
Regie: James DeMonaco
Distribuţie: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell
Despre ce e?: O senatoare aflată în plină cursă prezidențială, care are ca unic scop eliminarea acestei manifestații violente, împreună cu bodyguardul ei, se văd prinși într-un complot guvernamental.
O să îmi placă?: Dacă ți-au plăcut primele 2 filme din această serie, care spre surprinderea mea câștigă notorietate de la film la film, vei regăsi și aici violența caracteristică.


The Secret Life of Pets

Gen: Animație, Comedie
Dată lansare: 1 Iulie
Dată lansare România: 5 August
Regie: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Distribuţie: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Ellie Kemper, Hannibal Buress
Despre ce e?: O comedie simpatică despre ce fac animalele de companie după ce stăpânii lor pleacă de acasă. Povestea îl urmărește pe terrierul Max, care intră într-o mare încurcătură alături de recent adoptatul Duke.
O să îmi placă?: Dacă vreți să îl auziți pe Kevin Hart în rolul unui iepuraș dement, visele voastre sunt pe cale a deveni realitate.


Mike and Dave Need Wedding Dates

Gen: Comedie
Dată lansare: 8 Iulie
Dată lansare România: 8 Iulie
Regie: Jake Szymanski
Distribuţie: Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza
Despre ce e?: Doi frați, care au obiceiul să strice petrecerile de familie, sunt nevoiți să își caute de urgență partenere pentru nunta surorii lor. Două pierde vară, decid să profite de oferta fraților de a le duce în Hawaii și se prefac a fi civilizate și sofisticate pentru a-i seduce pe cei doi.
O să îmi placă?: Acești tineri actori din valul nou de comici dau foarte bine împreună pe ecran iar filmul promite a fi o comedie bună.


The Infiltrator

Gen: Thriller
Dată lansare: 13 Iulie
Regie: Brad Furman
Distribuţie: Bryan Cranston, Diane Kruger, Benjamin Bratt, John Leguizamo, Amy Ryan
Despre ce e?: Povestea adevărată a agentului special Robert Mazur, care, folosind numele de Bob Musella, se infiltrează și descoperă operațiunile financiare de spălare de bani și trafic de droguri ale celebrului Pablo Escobar.
O să îmi placă?: Bryan Cranston face de ceva vreme roluri memorabile, indiferent ce ar interpreta așa că sunt convins că nici acest rol nu va fi ușor de uitat.


Ghostbusters

Gen: Comedie
Dată lansare: 15 Iulie
Dată lansare România: 29 Iulie
Regie: Paul Feig
Distribuţie: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones
Despre ce e?: Două scriitoare publică o carte în care susțin că fantomele sunt reale, doar pentru a fi luate peste picior de întreaga lume. Când fantomele invadează New Yorkul, acestea două vor face echipă cu un inginer nuclear și o lucrătoare la metrou și împreună vor forma celebra agenție de Vânători de Fantome.
O să îmi placă?: Un reboot al seriei din anii 80, filmul le reunește pe McCarthy și Wiig, cu regizorul Feig, colaboratori în celebrul Bridesmaids.


Star Trek Beyond

Gen: S.F., Acțiune
Dată lansare: 22 Iulie
Dată lansare România: 22 Iulie
Regie: Justin Lin
Distribuţie: Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho and Anton Yelchin, Idris Elba, Sofia Boutella
Despre ce e?: În această nouă aventură, echipajul navei spațiale Enterprise, se vor regăsi pe o planetă necunoscută, după ce au fost atacați un val de dușmani nemiloși care îi forțează să abandoneze nava.
O să îmi placă?: Personal mi-au plăcut precedentele filme din serie așa că aștept cu nerăbdare și pe acesta.


Lights Out

Gen: Horror
Dată lansare: 22 Iulie
Dată lansare România: 12 August
Regie: David F. Sandberg
Distribuţie: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke, Maria Bello
Despre ce e?: Rebecca se teme că fratele ei mai mic, Martin, este bântuit de un spirit care este vizibil doar în întuneric. Ea pune acest lucru pe seama unor evenimente ce s-au petrecut în trecut,
O să îmi placă?: Fanii horror sunt binecuvântați cu mai multe filme de gen această lună așa că sper că sunt bucuroși și se vor înghesui să vizioneze aceste producții.


Ice Age: Collision Course

Gen: Comedie
Dată lansare: 22 Iulie
Dată lansare România: 15 Iulie
Regie: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Distribuţie: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Keke Palmer, Jennifer Lopez, Chris Wedge, Simon Pegg
Despre ce e?: Aflat în urmărirea eternei sale alune, Scrat declanșează un eveniment cataclismic care pune în pericol întreg Pământul. Eroii noștri se văd nevoiți să fugă și să caute o nouă locație.
O să îmi placă?: Dacă încă nu te-ai plictisit de această serie, poate că îți va place.


Skiptrace

Gen: Comedie, Acțiune
Dată lansare: 22 Iulie
Dată lansare România: 22 Iulie
Regie: Renny Harlin
Distribuţie: Jackie Chan, Fan Bingbing, Johnny Knoxville
Despre ce e?: Detectivul Benny Chan află că nepoata sa este în pericol și se vede nevoit să recurgă la șmecherașul Connor Watts, pe care trebui să îl aducă în Hong Kong. Aceștia vor porni într-o călătorie ce îi va purta din Mongolia până în deșertul Gobi.
O să îmi placă?: Filmele lui Jackie Chan vor rămâne pentru mine cele mai amuzante film de acțiune, și cele mai ușor de iertat.


Nerve

Gen: Thriller
Dată lansare: 27 Iulie
Dată lansare România: 16 Septembrie
Regie: Henry Joost, Ariel Schulman
Distribuţie: Emma Roberts, Dave Franco, and Juliette Lewis
Despre ce e?: Tânăra Vee, plictisită cu rutina de zi de zi, se hotărăște să participe la un joc online numit Nerve, un fel de adevăr sau provocare (minus adevăr), dar în curând realizează că este manipulată de o comunitate de supraveghetori în situații din ce în ce mai riscante.
O să îmi placă?: Pare un film interesant, adresat tinerilor.


Bad Moms

Gen: Comedie
Dată lansare: 29 Iulie
Dată lansare România: 29 Iulie
Regie: Jon Lucas, Scott Moore
Distribuţie: Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jada Pinkett Smith
Despre ce e?: Amy pare a fi mama perfectă, cu o familie armonioasă, dar adevărul este că ea este surmenată de orele lungi de muncă și se află pe punctul de a exploda. Alături de alte 2 mame asemenea ei, ele decid să își dedice următoarele zile numai lor și să facă orice le trece prin cap.
O să îmi placă?: Eh….


Jason Bourne

Gen: Comedie
Dată lansare: 29 Iulie
Dată lansare România: 29 Iulie
Regie: Paul Greengrass
Distribuţie: Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones
Despre ce e?: Dispărut după evenimentele trilogiei originale, Bourne reapare într-o perioadă în care lumea se confruntă cu o perioadă extrem de instabilă din punct de vedere politic. El încă caută răspunsuri pentru amintirile pierdute și va avea de a face cu un nou program care îl vânează.
O să îmi placă?: O revenirea glorioasă a lui Matt Damon la seria care l-a pus pe lista starurilor de filme de acțiune.


No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.