Loading...

Fresh (2022)

by Adrian Solomon, aprilie 21, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Thriller
Regie: Mimi Cave
Distribuție: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Noa, o tânără în căutarea dragostei, dă de Steve iar între cei doi se înfiripă o adevărată dragoste la prima vedere. Dar foarte curând, Noa va descoperi adevărata natură a acestuia, lucru care îi va da viața peste cap.

Rant: Fresh este la prima vedere o deconstrucție a lumii datingului, a nenumăratelor aplicații de întâlniri, care te potrivesc cu visul absolut, doar pentru ca acesta să se dovedească a fi un nesimțit grosolan. Apoi ne îndreptăm ușor, ușor spre lumea filmelor ”meet-cute” cu doi protagoniști adorabili care se potrivesc de minune. Iar când lucrurile par a se fi stabilit pe un anumit făgaș, totul ia o turnură sinistră, filmul coborând spre adâncurile tenebroase ale unui thriller horror. Fiecare parte a filmului vine completă cu o imagine pe măsură, fiecare dintre aceste bucăți având propria sa paletă de culori.

Nu intru în povestea prezentată pentru că aș ajunge invariabil să dau spoilere, suficient să zic doar că Sebastian Stan crește în ochii mei de la film la film, acesta fiind deopotrivă cel mai inedit rol al său, dar și cel mai complex, în care trece de la șarmant, suav și carismatic, la a face chestii oribile cu cea mai nevinovată și inocentă expresie. Filmul probabil nu ar fi fost la fel dacă nu era de partea opusă a lui Sebastian, nou-venita Daisy Edgar-Jones, o prezență nouă pe marile ecrane, dar una deosebit de interesantă, pe care sper că o vom vedea tot mai des în viitor. Avem și mult dans, în mod bizar, deseori acesta aducându-mi aminte de Pulp Fiction. Iar momentul în care Sebi își dezlănțuie dansul cu hălcile de carne, să te ții, pure cinema gold!

Fresh este un film bun, care te prinde cu pasul său, cu stilul vizual și cu prestația excepțională a celor doi protagoniști.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.